error in toast

Ik probeer een cd te branden vanuit itunes maar dan geeft hij aan dat hij de de brander niet kan vinden (ik gebruik een externe brander van lacie) zijn hier patches of zoeits voor? en toen dacht ik , ik gebruik wel toast maar toen kreeg ik de volgend melding [URL=http://img5.imagevenue.com/img.php?loc=loc202&image=0dd_Afbeelding_1.jpg][img:11691ba3bc]http://img5.imagevenue.com/loc202/th_0dd_Afbeelding_1.jpg[/img:11691ba3bc][/URL] wat zou dit betekenen?

http://www.patchburn.de/

kan misschien je probleem oplossen

Zo'n error betekend meestal dat hij de lege CD niet kan beschrijven... vaak omdat de CD beschadigd is aan de binnenste rand of iets dergelijks. Maar als je Patchburn 3 installeert, kun je ook gewoon met iTunes branden.

Meestal heeft dat te maken met een slecht merk cd's..

de eerste cd die ik probeerde was een printable cd-r van sony en de tweede een gewone cd-r van sony.Lijkt mij toch wel een goed merk. of zou de brander lens smerig kunnen zijn. en ik ga nu die patch installeren.

zie: http://boards.support.roxio.com/roxio/board/message?board.id=0000020&message.id=12768#M12768

[quote:ed6f7a0ec6="www.project-euh.com"]Meestal heeft dat te maken met een slecht merk cd's..[/quote:ed6f7a0ec6]

lijkt me sterk :?

ik heb het probleem gevonden,ik had mijn externe fire-wire brander aangesloten via mijn externe fire-wire harde schijf,dus zeg maar mac naar externe hd en dan naar de brander. ik heb hem nu rechtstreeks aangesloten op mijn mac en nu gaat het goed.