Ervaring iDrops + iPhone 4

!@#$. Dikke kras op de achterkant van mijn iPhone.

Nu kwam ik via Google op iDrops. Iemand hier ervaring mee om de kras te verwijderen?

http://podshop.com/store/

Of deze: http://www.thinkiphone4accessories.com/apple-iphone-4-displex-1039.html

Vertrouw die Amerikaanse dingen nooit zo.... Wat jullie?

Ik zou toch eerder Russische and Chinese dingen niet vertrouwen. Maar wat je ook doet, koop geen spul als dit. Geld verspilling volgens mij. Wat je wel zou kunnen doen is een hoesje eromheen doen.

Trouwens, ik zag laatst ergens op Br*censuur*ht.nl iemand die z'n iPhone 3GS de alu randen te schuren met een staalwolsponsje. Dan krijg je een Brushed Metal look. Jammee genoeg wil dat niet op de glazen achterkant, ofwel?

Een simpele spray kan geen kras opvullen met een fysieke, metalen stof. Hij kan hoogstens de kras wat verbergen. Om wat extra vijgen na Pasen toe te voegen. [url=http://www.zagg.com/]ZAGG[/url] of [url=http://www.bodyguardz.com/]BodyCruez[/url] heeft hele goede (onzichtbare) hoesjes die je iPhone beschermen tegen allerhande krassen!

Er zijn ook vervangende achterkanten te koop Marktplaats/eBay

Zulke dingen werken met kunststoffen, zoals ipod schermen, je macbook casing, andere gsm schermen,...maar niet op het geharde glas van een iPhone. Geloof me, je hebt wat meer nodig dan dit om krassen uit glas te polijsten.

Vanaf het moment dat je met je nagel kan voelen dat het een kras is, is het de moeite niet om er maar over na te denken, en zelfs een haarlijntje kan je voelen met je nagel.

Ook die link naar dat Displex gaat niet werken, het staat op de site zelf te lezen: Het lost de plastic van je iPhone op, en vult de kras met het opgeloste plastic.
Zoals ik eerder zei, is het scherm van glas, en met glas werken dit soort truckjes niet.

Laat dit even heel goed tot je doordringen, en denk dan nog eens na of het waard is om je er druk over te maken:

Het is de [b]achterkant[/b] van je [b]telefoon[/b]. En er zit een [i]krasje[/i] op.