Ervaringen gevraagd met iSync en mobiele telefoon

Binnenkort kan ik mijn Nokia 6210 weer vervangen als ik mijn telefonie-abonnement ga oversluiten. Op dit moment ben ik op zoek naar een goed functionerende vervanger.

De eis welke ik aan deze mobiele telefoon stel is dat deze (zonder tussenkomst van derde partij software) via Bluetooth en iSync probleemloos synchroniseert met het Adresboek en iCal. Daarnaast moet deze telefoon de (bluetooth?) mogelijkheid hebben van handfree bellen (en kunnen worden opgeladen) in de auto. Natuurlijk heb ik de lijst http://www.apple.com/macosx/features/isync/devices.html bestudeerd. Ziet er allemaal aardig uit maar het zegt mij niets over bv. de duidelijkheid in de menubesturingen, storingsgevoeligheid enz enz. Mogelijk dat jullie (goede en slechte) ervaringen hebben met soortgelijke apparatuur (eventueel gecombineerd met pda) en deze met ons wilt delen. Ik verneem het graag van jullie.

ik heb SEK700 en die synced zonder software perfect, je kan hem ook als muis, gebruiken of om presentaties me te geven.

Heb je [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=42321&highlight=mobiel+isync][color=blue:e53dc9e6ee] hier[/color:e53dc9e6ee][/url] wat aan?

Ik gebruik een T610, zocht een GSM, die kalender + contactpersonen via Bluetooth kon syncen. Dit doet hij perfect.

Mijn Nokia N90 wekt nu ook perfect (na een kleine aanpassing in iSync) met zowel adresboek en iCal en bestanden overzetten via BT en TomTom ( :P ) ik kan alles met die telefoon wat ik wil. 8)

mijn SE k750 werkt perfet ism met iSync. Via bleutooth werk ik mijn kalenders bij en verstuur ik mp3's van en naar de computer alsmede foto's. Daarnaast is mijn k750 gekoppeld met adresboek dus als ik wordt gebeld zie ik dit op het scherm staan en kan ik eventueel een sms versturen via de computer.

Werkt dus allemaal perfect. Ideale combinatie, een SE en een mac.