Ervaringen messenger 3.5

Ik heb gisteren meteen maar ff de nieuwe messenger gedownload en ik moet zeggen dat het eindelijk fatsoenlijk lijkt te werken. 3.0 was bij mij vet onstabiel en vooral errug sloom. 3.5 fixt dat wel, maar verder heb ik weinig nieuws gemerkt. Iemand nog dingen gezien die ik gemist heb?

je kan groepen aan maken waar je je contacts in kan onderverdelen (contact>group) en daar kan je dan ook weer allerlei dingen meedoen

en volgens mij hebben ze ook het opslaan en archiveren van je conversations aangepast maar dat weet ik niet helemaal zeker(zie voorkeuren)

Ja je kan nu je conversaties automatisch laten bewaren! Wel erg handig vind ik, vroeger deed ik altijd een copy-paste in een tekstdocument maar nu hoeft dit dus ook niet meer.

Ja en voor de rest is er niet zo veel veranderd, je contacten in groepen onderverdelen kon ook al in de oude versie hoor!

Hopelijk gaat nu de file transfer werken, vroeger werkte die wel voor het ontvangen maar niet voor het zelf versturen. Ik denk dat dit wel een probleem kon zijn omdat je geen http proxy’s kon instellen. Maar nu kan dit ook (dus ook nieuw). :smiley:

je kon bij de vorige versie ook al je "gesprekken" bewaren hoor, zonder copy-paste. Gewoon met :apple: -S

en dan kon je ze opslaan

:stuck_out_tongue:

Oh, misschien ga ik dan wel 3.0 gebruiken :D

dat heet nou downgraden......

Ja ik vind hem wel goed:) Ik ben voral blij met de nu werkende file transfer. Die werkde eerst niet bij mij, ken ook andere mensen waar bij die niet werkde. Convesaties bewaren vind ik ook wel fijn. En ja zie wel wat smoother uit. Oh en ja stabieler dat zeker!

:mrgreen:

heb het eventjes getest maar al direct de UI vervloekt. MSN 3.5 geeft nog meer windows rotzooi dan daarvoor aan je scherm. Waar je vroeger te pas en te onpas werd gewaarschuwd als er nieuwe mail is of iemand binnenkomt komt er nu nog zo'n vervelende pop up bij. Die je laat weten wat iemand typt.

Wat ik vroeger al haatte aan MSN is nu nog erger, MSN is te nadrukkelijk aanwezig. Waar iChat je op een discrete manier laat weten dat je een privebericht hebt zal MSN net niet een sirene laten loeien om je eerst te laten weten dat ‘domblondje’ is toegekomen, MSN zal ook nog eens een pop up (in een hoogstandje van Microsofts anti-design) laten verschijnen met de boodschap die ‘domblondje’ voor je klaar heeft. Je wordt tevens ook ingelicht van het feit dat er weer bakken sdpam in je mailbox zit en zo verder.

Ok je kan die dingen allemaal wel ergens afzetten waarschijnlijk, maar het is gewoon niet wat ik van programma’s op een mac verwacht. Geen geschreeuw om aandacht op mijn scherm aub.

ik ergerde me daar ook aan maar nu kan je dat gewoon uitzeten in de voorkuren en als je ze aan hebt staan dan kan je ze nu ook gewoon weg kliken wat vroeger niet kon. + je kan instelen dat de msn icon maar 1 keer springt.

ik schakelde na 2 minuten weer terug naar Proteus 8)

Hij wil bij mij geeneens inloggen....

Terug in 3.0 werkt alles weer prima

inloggen is trager wanneer ingelogd is dat komt wel meteen een lijst met contacts timestamps bij berichten de titelbalk knippert bij het ontvangen van nieuwe berichten als het venster niet actief is... dat is: [size=24:a02bf46beb][color=red:a02bf46beb][b:a02bf46beb]FUCKING IRITANT!!!!!!!!!![/b:a02bf46beb][/color:a02bf46beb][/size:a02bf46beb] daarnaast is een voordeel dat alle berichten worden opgeslagen

nog een note:
onderaan staat nu ineens een balk met microsoft messenger heel groot… bij 3.0 uit de microsoft office versie zit die balk er niet. Mocht je je eraan storen haal de MSN messenger uit het office pakket en download het NIET!!!

[quote:fb13b849ee]nog een note: onderaan staat nu ineens een balk met microsoft messenger heel groot... bij 3.0 uit de microsoft office versie zit die balk er niet. Mocht je je eraan storen haal de MSN messenger uit het office pakket en download het NIET!!!!![/quote:fb13b849ee]

Ehhh als je goed kijkt staat bij het menu view optie promotional pane als je die weg klikt dan is een balk met microsoft messenger heel groot opeens weg. :stuck_out_tongue:

:mrgreen:

beetje gevloek om NIKS!!!! :D ;)

Ik vind hem een stuk beter geworden! Stabieler, ziet er verzorgder uit en veel meer functies!

Je kunt nu bijna heel het programma naar je wensen instellen! Eerst kon dat helemaal niet! Dus niet zo zeuren en kijk eens wat meer rond in het programma VOORDAT je het gelijk afzeikt! Dank u…

oh ja… Microsoft sucks natuurlijk wel :wink:

:evil: :evil: :evil: Hier snap ik nu niks van :wink: . Nu is er zo'n perfect chat programmaatje dat iChat heet en nu gaat iedereen weer dat MSN proberen :cry: . En de reden dat iedereen in de kennissenkring het gebruikt is onzin. De tijd is gekomen dat men zich nu maar eens een keer aan moet passen aan ons :lol:. Dus laat al je vrienden maar allemaal naar AIM gaan :lol:. :evil: :wink: :wink:

Veel succes daarmee Peter, da's dus echt geen reeele optie, dat doet niemand, zij hebben namelijk geen iChat , en op een pc aim gebruiken ziet er echt lang zo goed niet uit als MSN , dus ........

[quote:3d92543b8b="djdata"]Veel succes daarmee Peter, da's dus echt geen reeele optie, dat doet niemand, zij hebben namelijk geen iChat , en op een pc aim gebruiken ziet er echt lang zo goed niet uit als MSN , dus ........[/quote:3d92543b8b]

:cry: :lol: dus we blijven Bill maar blindelings volgen :lol: :cry:

:evil: :evil:

Ik gebruik msn mischien 10 min per maand voor de rest is het iChat. Ik heb iedereen die ik ken gedwongen om op AIM over te schakelen of trillian te installeren. Degene die niet zijn geswitcht zijn geen vrienden meer :x

Drastish grote kuis houden in je vriendenkring kan nooit geen kwaad. Resultaat : een bomvolle iChat buddy lijst.

Wat ook wel werkt om windonezen te doen switchen is zeggen dat MSN zeer onveilig is. Het is zo dat er zeer veel virussen worden geschreven voor messengers, natuurlijk vermeld ik er niet bij dat die ook voor AIM worden geschreven :wink:

Ik dwing niemand iets te doen dat ze niet willen , en zo een grote ramp vind ik msn niet, ik draai ze gewoon naast elkaar, ook al zou ik liever zien dat iChat ook m'n messenger kontakten zou kunnen aanspreken,maar ja. Verder draai ik OSX dus ik heb niet het gevoel dat ik billgates aan het volgen ben , maar met msn wel m'n vrienden :)

daarom gebruik ik ook proteus