Eternity van Robbie Williams?

Ik probeer 't hier maar eens. Ik ben op zoek naar het nummer Eternity van Robbie Williams. Ik kan het op geen enkele cd vinden, en downloaden is ook geen succes, want dat is geen goede kwaliteit Kan iemand mij helpen??

Eternity is de B kant van de The road to mandaly...

Dus staat op die singel. Loop eens langs in de platenzaak, dan weet je het zeker.

//edit:
Ik heb het even opgezocht, maar op zijn site staat erternity als aparte singel onder Sing when your winning… Misschien dat er een nieuwe release is van deze cd met eternity erop.

Roel

Haal um op met poisend...... gr le zebo.

Noproblemo:

http://xxxx

Moet ik hem even voor je ophalen?

Bedankt voor het meedenken. Ben op zoek gegaan naar de single, maar die was niet meer te krijgen. Uiteindelijk toch nog maar en aantal keer gedownload en eindelijk een goede kwaliteit gekregen. Dus helemaal tevreden. Trouwens wel op Kazaa.Even over Poisoned, ik ben daar niet zo tevreden over. Duurt vaak lang voordat het nummer gedownload is. Of het lukt helemaal niet. Dan zijn Imesh en Kazaa sneller, vind ik.

Ehh. doggie? Hoe gebruik jij Kazaa op je Mac!? :P

Virtual PC... :wink:

Ik vind Poisened ook overschat, maar het gekke is, dat ie op fasttrack inlogt en fasttrack is toch Kazaa, dacht ik. eDonkey werkt beter, vind ik.

Gewoon even aan de verkoper vragen in een cd-zaak. Als ze hem niet op voorraad hebben kunnen ze de cd meestal nog wel bestellen.

Downloaden met een of ander p2p programma zal Robbie ook niet zo fijn vinden.

Nou meen ik ooit gelezen te hebben dat het Robbie Williams niet kan schelen of zijn muziek gedownload wordt. Effe gegoogled: http://www.breekpunt.nl/nieuwsbericht.asp?id=6213 Niet dat de mening van Robbie in deze wet is :?

In dat geval.

Nee, om eerlijk te zijn ben ik helemaal geen voorstander van het downloaden van muziek. En of het nu wel of niet legaal is doet er voor mij weinig toe. Ik vind dat er een stuk van de kwaliteit van de muziek verloren gaat. En dan heb ik het nog niet eens specifiek over de daadwerkelijke bitrates enzo. Ik wil aan een cd niet alleen kunnen horen dat er veel werk in is gestoken, maar ik wil het ook kunnen zien. Het ontwerp van de cd-hoes vind ik namelijk minstens zo belangrijk.

Het is misschien heel erg raar, maar ik zie het ontwerp van de cd-hoes als onderdeel van de muziek.

En zo zijn er nog wel meer redenen waarom ik voorstander ben van originele cd’s. Maar dat doet er voor dit topic verder niet toe.

[quote:cf413f8a2c="wjgmspeedy"]Nou meen ik ooit gelezen te hebben dat het Robbie Williams niet kan schelen of zijn muziek gedownload wordt. Effe gegoogled: http://www.breekpunt.nl/nieuwsbericht.asp?id=6213 Niet dat de mening van Robbie in deze wet is :?[/quote:cf413f8a2c] Denk je echt dat Robbie Williams met z'n vette bankrekening zich daar ook maar een seconde druk over maakt?

Directe links naar illegale download sites zijn niet toegestaan op MacOSX.nl dus de link van KarelWillem heb ik verwijderd.