Eventueel sneller nzb's downloaden

Is het misschien mogelijk als je een nzb bestand aanklikt,dat ie gelijk download i.p.v. eerst naar de download knop gaan,en alsnog aanklikken voor hij gaat downloaden?

Welk programma gebruik je om NZB te downloaden en te verwerken? Ik gebruik SABnzbd (http://sabnzbd.org) en als ik in de browser (Safari) een NZB-bestand download wordt deze automatisch 'opgepakt' door SABnzbd, worden de bestanden gedownload en uitgepakt.

Ik zelf gebruik unison,en kan me herinneren dat het me in het verleden ook met unison gelukt is,maar nu niet meer.....

In Unison kun je zoeken naar NZB-bstanden. Als je er één hebt gevonden wordt deze automatisch door / in Unison gedownload en uitgepakt.
Ik weet even niet meer of het in Unison mogelijk is om een watch-folder aan te geven oftewel een folder waarin Unison 'kijkt' of daar een NZB-bestand staat geparkeerd.

Vanuit unison begrijp ik het wel,maar als ik bijvoorbeeld spotlite open,en de desbetreffende nzb aanklik,gaat hij eerst naar de download knop in safari,waar ik hem alsnog moet aanklikken om te downloaden....

Je kunt het [url=http://www.panic.com/unison/support.html]hier[/url] direct aan de makers vragen :thumbsup:

[quote=loentje url=http://www.onemorething.nl/community/topic/eventueel-sneller-nzbs-downloaden#post-2495339 time=1354556103]gaat hij eerst naar de download knop in safari,waar ik hem alsnog moet aanklikken om te downloaden....[/quote]Dat is met opzet zo gedaan. Spotlite is een spottersforum, geen downloadsite. Dit om te voorkomen dat Brein hem uit de lucht haalt.

Oke'....'t is me duidelijk,thank's!!