Evernote - Mac

Wie kan mij hekpen met het volgende probleem. Evernote kan het kennelijk niet ik heb al 4 verzoeken gestuurd maar krijg geen antwoord.
ik heb op mijn Mac Evernote staan, Maar wil die ook op mijn iPad iPhone en MacBook hebben alles is geïnstalleerd met de nieuwste uitgave van Evernote en nu doet zich het volgende voor:
Op mijn Mac staan inmiddels 221 notities maar op mijn iPad MacBook en iPhone kommen er maar 18 en ik kan synchroniseren wat ik wil het lukt niet en ik heb nog wel de premium uitgave genomen.
Wie kan mij hierbij aub helpen

Wanneer heb je de Premium versie genomen, kan het misschien mogelijk te maken hebben met de servers die nog niet bijgewerkt zijn aan jouw premium abonnement?

Heb je al eens een geprobeerd uit te loggen en dan weer terug inloggen?

Beste Shmoo.
Ik heb deze versie eergisteren gekocht en geïnstalleerd en ik heb ondertussen bij al mijn Apple apparaten opnieuw ingelogd maar ik krijg nog steeds in mijn Mac 221 notities en op de andere 18 Evernote zelf reageert nergens op ( schande hoor) dus ik zit eigenlijk met een strop van € 59,99 met een programma dat ik eigenlijk hard nodig heb voor mijn vergaderingen.
nogmaals dank voor je reactie

Als je inlogt op de webversie van Evernote staan daar dan alle 221 notities?

McPim.
Nee ook daar staan maar 18 notities. maar als ik op mijn Mac Evernote aanklikt dan krijg ik wel al mijn notities

Probeer ook eens een van die 221 notities waarvan je zeker week dat deze niet op andere devices is te zien te bewerken. Opslaan – zodat je de sync. server een tik geeft om wakker te worden.

Dat heb ik bij iCloud Drive vaker gehad. Dan moet je gewoon een bestandje bewerken of verplaatsen en dan maak je als het ware de server weer wakker en pusht hij alles ineens keer door.

Dan zit het probleem dus in het syncen van je Mac met de Evernote servers, en heeft niks met je iOS apparaten te maken…

Staan al die 221 notities in één notebook? Geen ‘local notebook’ gebruikt? Als je een nieuwe notitie maakt op de Mac en synchoniseert komt die dan op de server (webversie) terecht?

Sinds enkele maanden laat Evernote slechts sync met max. 2 of 3 (het 1 van beide, weet niet meer precies)apparaten toe, zelfs in premium.

Beste mensen.
Ik ben bezig met alle adviezen maar ik moet nu helaas weg.ik zal vanmiddag nog wel kijken maar tot nu toe hartelijk bedankt voor alle adviezen

Dat is niet waar @gipsman. De restrictie tot 2 apparaten is ingevoerd (onder veel protest) voor de Basic versie. De Premium versie heeft geen limiet voor het aantal devices.

@McPim
Sorry, heb de actualiteit slecht gevolgd, wist niet dat het teruggeschroefd was.

kopieer de notities naar een nieuw notitieboek, helpt dat?

Ook hier al jaren Evernote draaien op een groot aantal (OSX) machines en (iOS)devices. Geen enkel probleem met syncen, enkel buiten een paar conflicten om wanneer er gelijk aan hetzelfde notitie gewerkt wordt. Heb je ook al eens geprobeerd om handmatig te syncen?

Is het niet zo dat je (alleen) op je Mac een ander account hebt draaien?

Beste Muiter.
Dank voor je reactie,neen ik heb het voor de zekerheid nog even gecontroleerd maar alles draait op het zelfde account.

En als je inlogt op je Mac op de online versie (via je browser) bij Evernote? Als het ‘goed’ is zie je daar dan ook alleen maar je 18 notities…

Heeft Evernote (de App) wel toegang tot de buitenwereld (internet)?
Niet per ongeluk geblokkeerd via (bijv.) Little Snitch of een soortgelijk programma?

@Muiter: dat was al gevraagd, er staan 18 notities online en op de Mac 221. Dat is dus niet goed, de Mac synchroniseert zijn notities niet met de server dus daar moet Drogist het probleem zoeken. Zodra de Mac goed synchroniseert komen die notities ook op zijn iOS apparaten…

@McPim, sorry… deze had ik over het hoofd gezien.

Heb je al contact opgenomen met Evernote?

Ah, overheen gelezen. :oops: