Ex. BTW bij de mediamarkt

Hallo, weet er iemand of er weer een BTW actie is bij de mediamarkt zodat je daar extra goedkoop een mac kan kopen. Vorige jaren was dat rond eind januari, weet er iemand of dat dat dit jaar weer zo is. Gelde dat trouwens ook op game consoles toen want een vriend van mij wil wel een ps3 :lol:

ik zou zeggen... Bel een Mediamarkt, dan heb je ook snel antwoord denk ik. Het zal hier ook 'gissen' zijn.

Hier zijn aanbiedingen: http://www.ifactors.nl/catalog/

En hier ook nog heel veel: http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?p=2309250#2309250

[quote="sypie"]Hier zijn aanbiedingen: http://www.ifactors.nl/catalog/

Mediamarkt ging het toch over?

Volgens mij gaan ze je dat nooit vertellen bij Mediamarkt. Maar je kunt het proberen natuurlijk…

Ja lijkt mij ook niet dat ze het daar al gaan vertellen, maar mis wist iemand het via via ofzo. Weer er iemand of er vorig jaar bij die actie ook een dag was op game consoles zoals de ps3?

Afroman werkt bij de Media Markt, misschien kan die je helpen..

Ik neem aan dat een aanbieding niet specifiek bij de MM vandaan hoeft te komen, vandaar mijn links. Daarbij is het ook nog eens zo dat men graag topics bij elkaar wil houden door dit soort dingen in 1 topic te zetten. Aanbieding = aanbieding en dus zullen de mods je waarschijnlijk gaan verwijzen naar het eerder genoemde topic met aanbiedingen. Die van de MM komen daar ook tussen te staan namelijk.

[quote:92953bef2b="Bor"]Afroman werkt bij de Media Markt, misschien kan die je helpen..[/quote:92953bef2b] `Nee, ik heb daar verder ook echt niks mee te maken.

Komende periode is het uitverkoop, dan zal dat niet gebeuren. Dat soort akties doen ze in de stille periodes, nog even wachten dus.

Jammer dat niemand het weet. Ik wacht dan wel af :) het heeft toch geen haast.

Als het goed is (vermoedelijk) vanaf maandag 25 januari 2010 (ma: tv's , di: laptops/pc's en wo: alles)

De actie zal pas kort van tevoren worden aangekondigd (anders kans op dalende omzet in periode voorafgaand aan de actie en klanten die al vóór de actie om de korting vragen).

Let op: de korting bedraagt een kleine 16% en dus niet 19%. Dat komt omdat de BTW van 19% wordt berekend over de kale (excl.) prijs. Als je dan gaat terug rekenen van de incl. prijs naar die kale (excl.) prijs moet je geen 19% maar een kleine 16% nemen.
Op de bon staat nog steeds BTW uiteraard (wettelijk verplicht). Dit is dan de BTW gebaseerd op de nieuwe lagere prijs.

Voorbeeld: tv kost normaal 1190. Op de bon staat normaal 1000 excl. en 190 BTW. De BTW is dan 15,97% van die 1190. Tijdens de actie betaal je 1000 euro. Je krijg dan een bon met 840,34 excl. en 159,66 BTW. Dus ook voor ondernemers een interessante actie.

Afgelopen mei/juni had de Mediamarkt een andere actie die vakantiegeldverdubbelaar heette. Het vakantiegeld van 8% werd toen 16% korting. Feitelijk dus dezelfde soort korting als tijdens de BTW actie maar met een andere naam.

Overigens heeft Dixons ook af en toe BTW acties. Vorige zaterdag (2 januari) nog. Wordt altijd pas dag van te voren aangekondigd. Als je je abonneert op de Dixons nieuwsbrief krijg je een dag of avond van te voren een mail van Dixons over een BTW actie. Edit: 2 januari was een 10% kortingsactie. Die hebben ze ook en ook wel eens en daarnaast ook 12,5% kortingsacties.

Deze discussie hebben we al gevoerd... Trouwens, deze vraag sluit mij teveel aan bij [url=http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?p=1595560#1595560]dit topic[/url], zullen we daar verder gaan?