explorer....

is explorer ook al in het nederlands leverbaar??? remco pardoel www.remcopardoel.nl

nee Safari wel 8)

LOL :lol:

Je zal het vast goed bedoelen maar, je kunt zo'n vraag maar beter niet meer stellen geloof ik. Macroshit Exploder is paseé. Yes.

Sorry en vergeef me dat ik Internet Explorer nog gebruik :wink:

sommigen zijn wel èrg macfundamentalist. sommigen lijden aan het Not-Invented-Here_Syndroom. :innocent: :wink:

ach ja... snap ook niet die problematiek-gedrag rond explorer. Werkt toch prima. In elk geval doet Posbank Girotellen nu behoorlijk zijn werk goed bij Explorer! En Safari is nu nog in beta-stadium.

Wil ook het liefst geen exploder, mar Rabo internetbankieren doet ut niet met Safari, noch met OmniWeb... Gates blijft je op de huid zitten..

:cry: :cry: :cry:

Xplorer heb je niet nodig voor de Rabo... Chimera wel! Dit is de enige browser die werkt met de Rabo. Xplorer is handig aan te houden als "test" omgeving voor webontwikkeling maar verder.... :wink:

Tyoisch. Bij mij is Exploder de enige die werkt met de Rabo... Op het adresboek na. Chimera, OmniWeb, Safari, allen kunne de beveiligde pagina's niet of niet goed weergeven.

Rabo werkt ook met safari is mijn ervaring, wel niet goed maar het kan er mee door, internet explorer is vreselijk langzaam maar dat zal wel weer liggen aan mijn internetverbinding, hier in dit achtergebleven gebied is nog geen kabel, geen adsl, zelfs geen draadloos internet alhoewel ze nu een proef doen met draadloos internet, ben nog steeds zoekende naar de juiste instellingen het internet met mijn isdn verbinding,het gaat, maar daar mee is ook alles gezegd,

Aleida

[quote:5a9dcb0252="Aleida"]Rabo werkt ook met safari is mijn ervaring, wel niet goed maar het kan er mee door, internet explorer is vreselijk langzaam maar dat zal wel weer liggen aan mijn internetverbinding[/quote:5a9dcb0252]

Nee safari is werkelijk veel sneller dan explorer.