externe harddisk

beste mensen, als hardware niet werkt zal ik dat melden, nu moet ik mijn tevredenheid over Quantum-Snapserver even kwijt! Wat een super ding! Ja, ik weet het "oud model" uit 2004, daar was de prijs ook naar, hangt in het draadloos netwerk en was binnen een minuut door alle maschines te benaderen. Ik ben heel tevreden, 80 gig is voor mijn documenten (muziek,films,foto's,doc's) genoeg. voor zover ik kan beoordelen: aanrader!

Een draadloze harde schijf? Op zich een makkelijke oplossing, nooit van gehoord though. *schaam :sealed: * Gaat het uploaden ook snel?

@mathiijs, nee, het is niet een draadloze harde schijf, eentje met een UTP aansluiting die ik op een routertje heb aangeprikt. Benadering met FW800 of 400 zelfs vast vlotter, maar ik wilde perse 1 met een netwerkaansluiting, er zit een eigen pocessor in met BSD erop. Ik heb geen vergelijkingsmatriaal, maar heb besloten na alle posts over met name LACIE externe hd's een degelijk apparaat op te zoeken. Programma's kun je vervangen, maar data vaak veel moeilijker.

Helder! :wink: