Extra audio uitgang

Ik wil een extra audio uitgang op mijn mac zodat ik bij het mixen van nummers van te voren bepaalde nummers kan luisteren met een extra koptelefoon. Nu vind ik de Griffin imic wel een mooi ding en een goede prijs.

Maar heeft iemand hier ervaring mee. Kan je naast je griffin imic ook nog je oude audio-uit gebruiken? Of valt hij dan weg?

Alvast bedankt.

Igor

Andere alternatieven naast de imic zijn ook welkom als ze maar niet te duur zijn…

Heb je al gekeken voor gigaport? een usb interface met 8 uitgangen dus kan je bvb een monitor, hoofdtelefoon en main instellen.

http://www.esi-pro.com/esi-pro/eng/product/gigaport_ag/ag.html

van de prijs ben ik niet op de hoogrte maar je kan hem als een bundle kopen met traktor http://www.nativeinstruments.de/index.php?traktorbundle_us

Maar als ik het goed begrijp wil je niet meer van dezelfde output, maar een nieuwe, los aan te sturen output. Ik begrijp uit je post dat je wil "prelistenen". Dat gaat lijkt mij niet met zo'n iMic. Die maakt alleen een input mogelijk.

de imic zorgt voor een audio in en out. MAar vraag me af of hij dan de bestaande vervangt of dat je er dan twee hebt

Aha. Juist, dat weet ik niet, maar aangezien de audio uit een heel ander soort uitgang is dan de usb-bus, zou ik denken van niet. Ik verwacht niet hetzelfde als wanneer je zowel apple pro speakers als je headphones gebruikt. Je hebt dan dus twee parallele audio-outs. Weten ze dat bij de fabrikant niet gewoon ? Laat ik het zo stellen: ze zouden het moeten weten bij de fabriek....