facelift

Hopelijk betaat hier geen draadje over, anders......

Ik sprak pas een meisje van ACHTIEN en de had net haar borsten laten vergroten. En ze was nu van plan haar neus te gaan laten doen.

IS DIT NORMAAL??

Tegenwoordig mag je er niet meer oud uit zien. Waarom niet?

Heb jij al iets laten doen (foto)?
Waarom?

Ja, iets meer dan twee maanden geleden m'n linkeroog nog laten doen. :wink:

[quote:e9a23272e8="vogel"]Ja, iets meer dan twee maanden geleden m'n linkeroog nog laten doen. :wink:[/quote:e9a23272e8]

Ja dat is medisch, dat snap ik wel. Ik heb mijn neus recht laten zetten en de aders in mijn neus om laten leggen omdat ik alleen maar bloedneuzen had.

[img:da6491ebab]http://www.lookasbeautiful.com/images/facelift.jpg[/img:da6491ebab]

Maar cosmetisch niks dus. Ik vind dat gehannes en gesnij aan lichaamsdelen, alleen maar om er "mooier" uit te zien, helemaal niks. Als je bijvoorbeeld je borsten laat verkleinen, omdat je voortdurend last van je rug hebt, dan kan ik me dat nog voorstellen. Of als je helemaal geen borsten hebt, dan kan ik me een borstvergroting wl voorstellen, maar zo'n Marijke Helweger dat trek ik niet.

[img:e11e0d4bfc]http://www.nothingland.com/forums/images/smilies/!pics.gif[/img:e11e0d4bfc]

Ik heb niks laten pimpen. Ben het ook niet van plan. Misschien raar maar eigenlijk vind ik dat ouder worden wel mooi. Nja... af en toe baal ik wel van wallen onder m'n ogen. Daar is maar één echte remedie tegen: beetje rustiger aan doen en vaker op tijd naar bed. Ach, dat kan altijd nog...

Het gestreef naar perfectie is een beetje eng. Juist het niet perfect zijn, maakt een mens aantrekkelijk. Maar iedereen doet maar wat hij zelf wil, alleen hoop ik niet dat dit door verzekeringen vergoed wordt. Beetje decadent allemaal, niet erg, zolang het maar zelf betaald wordt.

Pete Burns, de zanger van Dead or Alive, zoals hij er nu uitziet.
[img:84c31131f2]http://www.bbc.co.uk/science/hottopics/extremecosmetics/images/peteburns.jpg[/img:84c31131f2]

idd.. tenzij het echt niet meer kan.. (groot gezwel op je neus waardoor je niet meer over straat kan zonder normaal aangekeken te worden) dan mag het van mij wel vergoed worden

[quote:38e000e525="wjgmspeedy"]Het gestreef naar perfectie is een beetje eng. Juist het niet perfect zijn, maakt een mens aantrekkelijk. Maar iedereen doet maar wat hij zelf wil, alleen hoop ik niet dat dit door verzekeringen vergoed wordt. Beetje decadent allemaal, niet erg, zolang het maar zelf betaald wordt.

Pete Burns, de zanger van Dead or Alive, zoals hij er nu uitziet.
[img:38e000e525]http://www.bbc.co.uk/science/hottopics/extremecosmetics/images/peteburns.jpg[/img:38e000e525][/quote:38e000e525]

Is dat een hij? :?

Yep [img:6f73464f93]http://www.releasemagazine.net/Pictures/peteburns.jpg[/img:6f73464f93]

creep...... :o

[quote:caaa3550b9="wjgmspeedy"]Yep [img:caaa3550b9]http://www.releasemagazine.net/Pictures/peteburns.jpg[/img:caaa3550b9][/quote:caaa3550b9]

Dan krijg je opde bruiloft de volgende reactie.

[img:caaa3550b9]http://www.passionpictures.de/pictures/rabatt.jpg[/img:caaa3550b9]

In principe is het natuurlijk iedereen zijn eigen zaak om iets te laten veranderen aan zijn lichaam. Maar ik vind wel dat het commerciële aspect iets minder mag. Zoals die zanger hierboven, plastisch chirurgen moeten een keer "Ho" zeggen en niet alleen maar denken aan het spekken van hun portemonnaie.

Je borsten laten vergroten op je 18de is ook zoiets. Je borsten groeien vaak nog tot je 21ste, dus wat heeft het voor zin.

Ik heb misschien wel meer begrip voor borstverkleining dan vergroting.

En dat vooral vrouwen de veroudering voor zich uit willen schuiven kan ik ook goed begrijpen ook al zit daar een erg treurige kant aan.
18 is dan wel vrij vroeg.

[quote:fe77ec31ec="TiTaaaThijs"]...En ze was nu van plan haar neus te gaan laten doen.... ...Tegenwoordig mag je er niet meer oud uit zien. Waarom niet?...[/quote:fe77ec31ec] Laat ik de vraag omdraaien. Als je de middelen hebt om iets aan jezelf te veranderen als je daar niet gelukkig mee bent, waarom zou je het dan niet doen ?

Ten tweede, jouw vraag heeft een hele andere lading. Jij vraagt waarom mensen er niet meer oud uit mogen zien, maar dit is wat totaal anders. Een kromme neus recht zetten of je borsten laten vergroten heeft niks met ouderdom, maar met ontevredenheid te maken, en met onzekerheid. ( gevoed door de steeds grotere vraag naar pefectie door de maatschappij. Met dank aan al die kut modeblaadjes die alleen foto’s plaatsen van modellen van minder dan 50 kilo en een “perfect” gezicht zonder oneffenheden.

Ten derde, ik heb zelf mijn neus laten verbouwen. Het was nodig omdat hij ooit gebroken is geweest, en door verkeerd aangroeien kon ik er geen adem meer door halen, beide gangen waren geblokkeerd door littekenweefsel. Bij de operatie is hij gelijk recht gezet. Was niet nodig, maar het kan, dus waarom zou ik het dan niet laten doen ?

[quote:208afb311d="unSOUND"]Een kromme neus recht zetten of je borsten laten vergroten heeft niks met ouderdom, maar met ontevredenheid te maken, en met onzekerheid. ( gevoed door de steeds grotere vraag naar pefectie door de maatschappij. Met dank aan al die kut modeblaadjes die alleen foto's plaatsen van modellen van minder dan 50 kilo en een "perfect" gezicht zonder oneffenheden. [/quote:208afb311d] En dus moeten we daarin meegaan? :?

[quote:9be663d8f0="vogel"][quote:9be663d8f0="unSOUND"]...gevoed door de steeds grotere vraag naar pefectie door de maatschappij... [/quote:9be663d8f0]En dus moeten we daarin meegaan? :?[/quote:9be663d8f0] Wat mij betreft absoluut niet, maar onzekere mensen gaan niet snel tegen de massa in, dat is juist het hele probleem. Bijna alle mensen die iets laten corrigeren zijn van binnen enorm onzeker, en hebben dus niet de kracht om tegen de druk van de massa in te gaan.

Vrijheid blijheid. Zolang iedereen dat soort puur cosmetische operaties zelf betaald,ga vooral je gang.

[quote:29fcd2df2f]Laat ik de vraag omdraaien. Als je de middelen hebt om iets aan jezelf te veranderen als je daar niet gelukkig mee bent, waarom zou je het dan niet doen ? [/quote:29fcd2df2f]

[b:29fcd2df2f]Remember that you’re perfect; God makes no mistakes[/b:29fcd2df2f]