Familyc@m 310 AV

Ik heb vandaag een Familyc@m 310 AV gekregen, maar ik snap echt helemaal niks van dat ding. Als het goed is kan ik er video opname mee maken, geluidopname en foto's. Volgens mij heb ik al wel wat foto's gemaakt met dat ding, maar ik heb geen idee hoe ik ze nou als bestand op mijn mac krijg.

Weet iemand hoe ik dit moet doen?

Dennis

Je kunt proberen om Macam te installeren. Kun je [url=http://webcam-osx.sourceforge.net/]hier[/url] vinden. Die camera staat echter niet op de lijst van gesupporte camera's, dus succes is niet gegarandeerd.

Dankje, ik zal het proberen! Er zijn ook drivers te downloaden, en bij die informatie staat dat dit ding het niet doet op een apple iMac. Maar.... bedoelen ze nou dat die driver het niet doet, of de cam zelf?

Dennis

Geen idee Dennis! Maar misschien kan je [url=http://www.trust.com/home/default.htm]hier[/url] beginnen om een driver te downen. Mocht deze nog niet in je bezit zijn (als deze beschikbaar is). Ik zelf had geen trek om me te registreren.

Er zal best een alternatief bestaan om de foto’s of what ever op je Mac te krijgen. Een multicard reader doet zo en zo wonderen.

maccam werkt niet :'(

Misschien heb je hier wat aan Dennis. Alleen deze werken maar voor een half uur. Daarna ff opnieuw opstarten. (als je cam ondersteund word).

http://www.ioxperts.com/order.html

Heb het geinstaleerd, maar zie niks werken :( Alleen de Familycam 300 flash werd ondersteund (niet de mijne)

Dennis

Jammer Dennis! verder heb ik geen opties meer misschien andere mensen die je kunnen helpen maar op de trust site was ook niets te gebruiken? :roll:

Ook via Virtual PC werkt de camcorder niet, volgens mij is er wat mis met de USB>Firewire kabel, want hij klikt niet goed in elkaar (en laat ook los als je hem niet vasthoud) Verder zie ik al wel dat ik 6 foto's heb gemaakt!! ;-)

Dennis