FCP werkt niet op MACPRO

Heb vandaag FCP op mijn nieuwe macpro gezet.... maar ik krijg het programma niet aan de praat... het sluit al voor het open is..

Tips…???(het is al de intel versie…)
Hellup…

Probeer de "Pro applications update" eens te draaien...

http://www.apple.com/support/downloads/proapplicationsupdate200602.html

krijg ik die niet met de normale software update ?

fcp 5.1.2 is niet te openen. (update nogmaals gedaan) zijn er nog andere tips ?

Het gaat niet zo zeer om de update van FCP zelf, maar om de "pro Applications update", die past enkele frameworks aan. Ik heb hetzelfde probleem gehad bij Aperture, wat ook is opgelost met de Pro App Update.

ook die heb ik net gedaan.... nog niks

Gelukt.... alle prefs eruit gemikt die ik gevonden heb van fcp. nu werkt het.

Maar toch mijn dank voor het meedenken,

Roger

Wel apart... je maakt het niet vaak mee dat een pref. een programma zo zwaar kan toetakelen...

Maar mooi dat het opgelost is.

ik heb tijdens de installatie al per ongeluk op een FCP document geklikt...

misschien dat het daar iets mee te maken heeft.

Het betrof de prefs van de setup. easy setup…

Kom, ik doe ook mee. :P

[img:904ef46d8b]http://farm1.static.flickr.com/131/376931598_aa1305ad21.jpg[/img:904ef46d8b]

En wat heeft dat met dit topic te maken ?

Heeft vast met je siggie te maken Unsound,

Hij wilde natuurlijk de topic in de lounge voortzetten :slight_smile:

[quote:b2f9f8f8a1="unSOUND"]http://www.apple.com/support/downloads/proapplicationsupdate200602.html[/quote:b2f9f8f8a1]Werkt die ook met Motion? Ik heb namelijk een vergelijkbaar probleem met Motion: als ik het opstart krijg ik netjes het schermpje waarin hij vraagt of ik een nieuwe motion-animatie wil maken of tutorials e.d. Als ik dan doorklik naar nieuwe Motion animatie start hij netjes verder. Aangekomen bij de interface presenteert Motion alles zoals het zou moeten zijn. Voor +/-2 seconden... Daarna klapt hij er gewoon uit.