Female Alert System

haha, ik kan het programma niet uitproberen, heb geen tiger.

http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/27565

Misschien bestaat er al zoiets, maar een programma die alle periodes bijhoud en een jaar ofzo vooruit voorspelt zou wel handig zijn. Bijvoorbeeld bij zwem- of sauna-afspraken en vakantieplanning, of zelfs zwangerschapsplanning. Maar ja, misschien blijkt zo’n programma net zo betrouwbaar als de weersvoorspellingen.

[quote:f1ec62b6fd="mail"] Maar ja, misschien blijkt zo'n programma net zo betrouwbaar als de weersvoorspellingen.[/quote:f1ec62b6fd]

:? huh…

Eerder dat vrouwen net zo onvoorspelbaar zijn als het weer :roll:

Je kan zeggen wat je wil, maar in retrospectief klopt dit kalendertje best wel bij mij. Misschien werkt het beter als de 'period' beter voorspelbaar is, bijvoorbeeld als het betreffende subject aan de pil is.

[color=deeppink:96dc58bece]Bij mij zou het denk ik niet werken. :x [/color:96dc58bece]

[quote:385e16161f="ifeelfine"]Je kan zeggen wat je wil, maar in retrospectief klopt dit kalendertje best wel bij mij. [/quote:385e16161f] Inderdaad, en de omschrijvingen vind ik ook geweldig. Het is gewoon zo, een keer per maand is er sprake van onverwachte agressie die slechts door chocolade kan worden beteugeld.

Maar om het te kunnen voorspellen zijn toch al jaren kalenders in de handel? Ik neem aan dat die tegenwoordig ook te downloaden zijn.

Anna heeft een maand of 8 geleden voor het laatst een periode gehad, met die info kan die kalender weinig... en ik ook...

:expressionless:

Het is een prachtige app, legt idd veel meer uit dan een simpel "yes, she's in for sex" of "no, better go out fishing", maar verwacht niet dat wij mannen jullie vrouwen nu ineens wèl gaan begrijpen.

Niettemin waag ik het een parallel naar de Spoorwegen te trekken: ALs je weet waaròm de trein stilstaat/niet komt is het al een stuk draaglijker.

Mijn smijtservies vliegt onder de radar :evil: !

Hoera, ik mag van het programma vandaag chocolaatjes eten :).

Unsound is dit misschien een passender programmaatje voor jou?
http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/20753

Nope.

Ze is namelijk niet zwanger, en mag het ook nooit worden…

:expressionless:

[quote:4ab5d2edb2="Zora la rousse"]Mijn smijtservies vliegt onder de radar :evil: ![/quote:4ab5d2edb2]

I rest my case :innocent:

[quote:319ad1160d="Ma(r)cel"][quote:319ad1160d="Zora la rousse"]Mijn smijtservies vliegt onder de radar :evil: ![/quote:319ad1160d]I rest my case :innocent:[/quote:319ad1160d]Jij durft haar dus ook niet om een datum te vragen? :mrgreen:

[quote:5d149f82b2="Zora la rousse"]Mijn smijtservies vliegt onder de radar :evil: ![/quote:5d149f82b2] Zoiets Zora? [img:5d149f82b2]http://forum.macosx.nl/album_pic.php?pic_id=8253[/img:5d149f82b2] Ga je gang, daar kan je zelfs iets winnen, en met jouw ervaring zal dat niet zo moeilijk zijn...