ffmpegX 0.06

Wie kan mij helpen de nieuwe versie van ffmpeg te installeren. Ik heb een download die om 3 andere bestanden vraagt, maar de uileg hoe het moet (of mijn engels) is onvoldoende.

Ik wil graag SVCD maken van films via toast en de versie ffmpeg 4 werkte redelijk, dus ik wil updaten…maar…hoe??

hallo Hans,

Ik had ook versie 4 en heb 6 gedownload, zonder problemen via onderstaande link

http://homepage.mac.com/WebObjects/FileSharing.woa/wa/default?user=major4&templatefn=FileSharing1.html&xmlfn=TKDocument.1.xml&sitefn=RootSite.xml&aff=consumer&cty=US&lang=en

Misschien heb je daar meer geluk

Groeten,

Download heb ik nu, maar hoe ga ik om met de 3 url-bestanden die er gevraagd worden als je de installer opstart?? Moet ik die ergens ophalen en openen oid???

URL-bestanden?? Je bedoelt de open source componenten, denk ik. Volg de instructies in de Engines Installer: eerst downloaden, dus; dan de .txt extensie van mpeg2enc.txt verwijderen via het info-menu van het bestand; vervolgens de locaties selcteren waar je die bestanden hebt opgeslagen, en install. Kind kan de was doen. En als je een beetje Duits beheerst, kun je hier: http://mac.mercy.bei.t-online.de/svcd/svcd.htm verder alles vinden.

Succes!

[quote:e1771c02d1="Lrnsz"]URL-bestanden?? Je bedoelt de open source componenten, denk ik. Volg de instructies in de Engines Installer: eerst downloaden, dus; dan de .txt extensie van mpeg2enc.txt verwijderen via het info-menu van het bestand; vervolgens de locaties selcteren waar je die bestanden hebt opgeslagen, en install. Kind kan de was doen. ![/quote:e1771c02d1]

Als ik dit doe (de extensie .txt heb ik verwijderd) krijg ik de volgende mededeling in een promptvenster:

Last login: Wed Feb 5 15:11:10 on ttyp2
pbpaste | sh
[chello:~] barts% pbpaste | sh
pbpaste: Command not found.
[chello:~] barts%

Geen installatie dus. Hoe los ik dit op?

Groet, Bart