Film roteren

Ik heb met een Iphone een kort filmpje gemaakt, uiteraard heb ik dat ding debiel vast gehouden, en staat het filmpje 90 graden gedraaid. Probleem is dat je dan een RSI nek krijgt bij het kijken er van. Nu vindt ik met Google alleen maar oude tips dat je het kan roteren met QuickTime Pro. Maar dit heb ik niet, en volgens mij is dit er niet meer, kan het ook anders?

Quicktime Pro kun je nog steeds netjes aanschaffen hoor.

En ander:
http://www.tanjero.com/bitplayer/

Uitleg:
http://www.macosxhints.com/article.php?story=20070122085020753

Kan ook met iMovie.

Ik heb zo de pest aan dat fucking iMovie '09, maar i.d.d.:

http://www.apple.com/findouthow/movies/#crop

Ook mogelijk met [url=http://www.apple.com/downloads/macosx/video/mpegstreamclip.html]MPEG Streamclip 1.9.2[/url]

[img:f22e4bec1c]http://img53.imageshack.us/img53/6378/afbeelding4.jpg[/img:f22e4bec1c]

[quote:f6f71d280d="KarelWillem"]Quicktime Pro kun je nog steeds netjes aanschaffen hoor.[/quote:f6f71d280d] O, ik dacht dat er geen onderscheidt meer was tussen standaard en pro.

En hoe kon ik zo dom zijn om niet aan Imovie te denken, ik heb een week gelden er nog mee zitten spelen.
Onder tussen heb ik het met Imovie opgelost en kan ik morgen met trots onze 20 weken scan laten zien :wink:

Van harte gefeliciteerd! Jongen of meisje? Of wil je niets zeggen? Dan met een een balkje o.i.d. in iMovie de boel bedekken hè! :wink:

Ik wil daar even op inhaken. Kun je op de iPod Touch/Phone je kantelmeter aanpassen of vergrendelen?. Soms lig ik op de bank op mijn zij te pielen op dat ding, en dan staat dus steevast alles verkeerd geroteerd.

Als je je iphone hebt gejailbreaked dan kun je in cydia het programma "Rotation Inibitor" downloaden. Volgens mij heb je dan ook SBSettings nodig..

[quote:48623e1776="soulutions"]Van harte gefeliciteerd! Jongen of meisje? Of wil je niets zeggen? Dan met een een balkje o.i.d. in iMovie de boel bedekken hè! :wink:[/quote:48623e1776] Het wordt een meisje. Dinsdag hebben we dat officieel in een brief bevestigd gekregen, samen met de mededeling dat ze geen syndroom van down heeft. Gisteren de uitgebreide scan gehad, en volgens het ziekenhuis is alles helemaal in orden. Deze week kan niet meer kapot :wink: