filmpjes in full screen mode

Ik zag vandaag toch echt een topic over filmpljes in full screen mode. Ik kan hem nu alleen niet meer vinden. Wel heb iets gevonden dat er wellicht bij helpt:

http://download.com.com/3000-2200-10122141.html?tag=lst-2-2
het heet (toepasselijk) Full Screen Player

Ik hoop dat je hier wat aan hebt, wie je ook al weer bent…

vaag! :D

quicktime 6 pro met de officiele divx 5.02 release (na divx valifator) werkt prima hoor  :D

kan nu heerlijk divxjes kijken zonder problemen!

lang leve divx / mpeg4

IK HEB DIT BERICHT VERVANGEN WAN'T IK KREEG 200 AANVRAGEN

Misschien is dit een oplossing

http://www.macosxhints.com/article.php?story=20020722081156794

Hoi het is vrij simpel je moet het programma (ilegale software)0SEx [url=http://www.cs.buffalo.edu/~afaversa/test/osex-0.0101a5.sit]http://www.cs.buffalo.edu/~afaversa/test/osex-0.0101a5.sit[/url] dit programma copierd de DVD op de schijf en kan de Regio code en de CSS (beveiliging er af halen, je moet wel er voor kiezen dat je niet een image maakt maar losse mp2 file krijgt en losse AC3 geluid krijgt je moet de MP2 in het programma MacMPEG2Decoder halen op [url=http://belnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/mm2d/mm2d_1.0b8.sit]http://belnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/mm2d/mm2d_1.0b8.sit[/url] je moet het beeld en geluid apart doen wan't dit is 30% sneller nu moet je het programma mac Ac drie hier is de URl [url=http://belnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/mac3dec/mac3dec1.5.1.sit.hqx.]http://belnet.dl.sourceforge.net/sourcef....it.hqx.[/url] je moet wel veel weten van pro instellingen. het is niet te doen op een G3 het is gewoon heel traag. je kan het het beste doen  op een G4 Agp doen van 400Mhz AGP tot de snelste G4 nog een ding het geluid is niet AAC maar dat maakt niets uit met de data size of kwaliteit Mp3 is veel beter dan AAC.

Hoi dit is alle info die je nodig hebt voor ECHTE MPEG 4 maar wel met MP3
dit is freeware en opensource ik ben een developer van gedeltes van deze software. het mag het is niet verboden zolang je het maar gebruikt voor prive gebruik

Mensen die is een proces dat lang duurt heb gedult. ga slapen als je het aan het doen bent, of iets anders. blijf er niet op wachten je kan wel wachten met het exstrackten van de bestanden Van DE DVD naar de schijf met de de macro code duurt ongeveer 10 minuten.

ik wens u veel geluk met u toekomstige films op 1 normalen CD.