Films mapje verwijderd!!

Hallo,

Ben net nieuw met Tiger en heb per ongeluk m’n groene film mapje links uit de finder verwijderd en de prullemand dus al leeg gemaakt!! Heel dom en weet dus niet hoe ik dit herstel. Wie kan mij helpen ajb??? Alvast bedankt!!

Gr,
Victor

Als je je map alleen uit het Finder venster hebt gesleept is er weinig aan de hand. Klik op je Home folder [dat huisje], daar moet dat mapje dan gewoon staan. Je kunt m weer terugslepen naar dat Finder venster,..that's all ...hoop ik voor je want als je echt je filmmap hebt gedelete word het lastig. Succes

hmmmm ben bang dat het mapje er niet staat....wat nu?

Dan ben ik bang dat je ze kwijt bent,..je kunt een disk recovery prog proberen, maar heb daar zelf geen ervaring mee,...hopelijk kan iemand anders je daarmee helpen.

Er stonden geen films in dus dat is geen probleem. Het probleem is dat ik niet weet hoe je zo'n groen film mapje aanmaakt links in je finder??

je bedoelt, hoe je dat symbool voor je tekst krijgt?

Desbetreffende mapje aanklikken, :apple: + i, bovenaan de tekst het mapje aanklikken, :apple: +c(copy), cq :apple: +v (plakken ) en je mapje heeft een ander symbool.

Als je dit niet bedoelt, dan weet ik niet wat je WEL bedoelt. :stuck_out_tongue:

Het probleem is dit: Normaal gesproken heb je een groen filmmapje links in je finder, die heb ik per ongeluk gedelete. IK wil ditzelfde groene (film)mapje terugzetten of opnieuw aanmaken links in de finder. Het mapje is nergens te vinden......dus hoe maak je zo een zelfde mapje aan??? Als ik een gewoon mapje aanmaak kun je deze niet selecteren of film inplaatsen. Ik hoop dat het nu iets duidelijker is....

Heren het is gelukt!! Fozzy het was inderdaad tekstjes aanpassen in de info van het mapje!! Heren bedankt voor jullie moeite en tot een volgende keer op het forum!!

Gr,
Victor

Basiscursus MacMiep nemen? http://www.macmiep.nl/

je bent al een Macgebruiker die denkt "hoe zat dat ook al weer?" http://www.macmiep.nl/

je wilt een vraag stellen op dit forum: http://www.macmiep.nl

:wink:

hou nu maar op te miepen heren :evil:

Jullie hebben wel gelijk met jullie verwijzingen (in principe), maar de bedoeling van een forum
is m.i. ook het proberen om een probleem van iemand op te lossen, want als het zo gaat zoals jullie het zeggen, dan kan je voor elke probleemstelling wel een verwijzing naar n site geven.

Maar goed, dat is n andere Topic denk ik maar.

Het probleem van TS was opgelost, dus dit viel onder 'nagekomen mededelingen', en wel terzake, gezien de wat moeizame omschrijving van TS over e.e.a.... Zie: http://www.macmiep.nl/ :P

Heren boodschap is duidelijk.......ik ga miepen!!