Final Cut Pro HD crash na batch capture

Ik heb sinds ik 10.3.6 draai en de FCP upgrade naar 4.5 (HD) alleen maar problemen ondervonden. De belangrijkste is de telkens terugkerende FCP crash nadat ik batch capture afsluit. De DV files worden wel keurig bewaard in de batch capture lijst. FCP geeft zelfs een crash rapport welke ik naar Apple kan sturen. Ik heb uninstal FCP gedaan. Alles opnieuw geinstalleerd. Niets helpt. Ook wordt het DV device gezien als een Canon terwijl ik een Sony DSR-11 heb. Deze instelling heb ik ook veranderd. Schijfhulp gedraaid. enz. Ik werk op een G4 dual 450 met 1gb RAM geheugen. Iemand met raad? groet Frans.

Na enige tijd zoeken vind ik op de Apple discussions site belangrijke informatie voor iedereen die vergelijkbare problemen ondervindt: http://discussions.info.apple.com/webx?14@340.Gn1EaSDsFWw.0@.689cda02 zie ook: http://fcprescue.andersholck.com/ een programma wat je preference file veilig weggooit!

Veel mensen melden UQ (unexpected quits) die (soms) op verschillende manieren worden opgelost
maar vaak ook niet!
Tried all of the fixes short of reinstalling The operating System and Apllication.

  1. trashed preferences (in both Library ->Preferences
  2. fixed Permissions in disk Utility
  3. re-applied the OS x 10.3.6 upgrade manually
  4. turned off autosave and autorender
  5. cleaned up media drives
    enz.

Ik heb het ook gehad. Bij het capturen zie je het eerste beeld, dan komt de strandbal en daarna zie je je desktop met de melding unexpected.. Ik werk op een pb met een aantal FW schijven eraan. Mijn interne HD was tot de nok toe vol, heb die es opgeschoond en als ik nu de clips stuk voor stuk capture is er niets aan de hand. Ik heb de FCP rescue meteen opgehaald. Bedankt voor de tip!