Fire en MSN

Ik kan met Fire (hulde aan dit lieve programma) niet meer inloggen op MSN. Heeft iedereen hier last van of ligt het aan iets met poorten en netwerken bij ons thuis? Ik hoorde dat MSN weer wat beveiligingsdingetjes heeft geupdate.

En kent iemand een alternatief voor Fire? ik ben wel nieuwsgierig naar wat er verder is en of dat misschien wel werkt met msn.

De nieuwste versie van Fire werkt hier als een schatje :lol:, ik had eerst Proteus maar daar kreeg ik nog steeds die melding dat ik naar een nieuwere versie moest updaten. In de nieuwste van Fire krijg je die niet meer, en het is nog sneller dan de 'orginele' MSN client van M$

Ha! Ik kwam speciaal naar hier om m'n lof te spuien over Fire. :)

De nieuwe versie is su-per, allemaal als de bliksem installeren!
Werkt voor mij op 10.2.8 met msn en icq zonder problemen, en vooral: hij gebruikt 0(nul!)% CPU in achtergrond (ingelogd met een icq en een msn account), en tijdens chatten korte flitsen van zo’n 2 tot 3% max. Dat is bij icq of messenger wel even anders, die zitten heel de tijd resources te vreten.

Ik weigerde zowiezo om msn messenger op m’n mac te draaien, 'k heb het één keer geprobeerd. Ik krijg het helemaal van programma’s die zichzelf in opstartbestanden gaan stoppen, grrr… Dan vliegt alles gelijk de prullenmand in.
Nu kan ik eindelijk op m’n gemak al die sukkelaars bereiken die msn gebruiken :stuck_out_tongue:

enfin, Diable, nieuwe versie downloaden dus?
http://fire.sourceforge.net
en al de rest, zie zelf maar hé, proberen zou ik zeggen :slight_smile:
groetses,
tost

[quote:526350b944="WebJ"]De nieuwste versie van Fire werkt hier als een schatje :lol:, ik had eerst Proteus maar daar kreeg ik nog steeds die melding dat ik naar een nieuwere versie moest updaten. In de nieuwste van Fire krijg je die niet meer, en het is nog sneller dan de 'orginele' MSN client van M$[/quote:526350b944]

Ik heb hier de nieuwste Proteus (3.03) en niks aan de hand.
Sinds ik deze versie heb komt ie niet meer met die melding…

Heb trouwens ook een tijdje Fire gebruikt, maar die vond ik minder gebruiksvriendelijk dan Proteus…

Die contacts in dat tabblad is zo verrekte handig in Proteus!!

Ik heb net de nieuwste versie geinstalleerd maar het probleem blijft :( Hij weet ook meteen m'n gegevens weer uit de oude versie....

En waar download ik Proteus?

[quote:23b8a00a72="Diable"]En waar download ik Proteus?[/quote:23b8a00a72]

Hier kun je Proteus downloaden: http://www.indigofield.com/

*snik* met dat programma heb ik hetzelfde probleem... raarrrrrr.......

fire maar eens proberen dan :D

hm.. gedaan..maar de echte MSN blijft er gewoon veel mooie er uitzien!

Tja, ik vind Proteus nog steeds lekkerder... Meer IM's in 1 progje..

En hij werkt gewoon goed, geen ge-etter met updaten of dat ie er spontaan uitknalt (niet zo vaak als MSN zelf iig).

En (belangrijk) hij gebruikt enorm minder CPU dan de MSN van M$ :slight_smile:

Ach, toch blijf ik pleiten voor een multi IM versie van iChat :smiley:

[quote:ee75ef23d4="maceddy"]

Ach, toch blijf ik pleiten voor een multi IM versie van iChat :D[/quote:ee75ef23d4]

ja me 2!

[quote:ff84f4fe62="erikaatjuh"]hm.. gedaan..maar de echte MSN blijft er gewoon veel mooie er uitzien![/quote:ff84f4fe62] Weet je hoeveel sneller Fire is dan MSN Messenger? Als er een bericht komt hoppa het staat er, nog belangrijker ik kan al die vieze MSN-namen van iedereen filteren naar hun echte naam :lol:

jeej, Fire heeft een update waarmee het probleem verholpen is. Nu kan ik dat smerige msn weer lekker weggooien. :)

wel jammer dat je met fire die hippe bewegende smilies van msn niet kunt zien.

Maarja dat weegt niet af tegen de voordelen van Fire…

[quote:d7e626f58b="Diable"]jeej, Fire heeft een update waarmee het probleem verholpen is. Nu kan ik dat smerige msn weer lekker weggooien. :)[/quote:d7e626f58b] Hou die MSN-messenger maar even. MSN doet het regelmatig niet onder Fire en Proteus. Ik heb me laten vertellen dat dat komt omdat Fire en Proteus de ontwikkelingen van MSN niet bij kunnen houden. Dus zo eens in de paar maanden, na elke aanpassing van MSN heb je messenger weer een paar dagen nodig. Totdat Fire en Proteus weer met een update komen.

[quote:f2fed73bb2]Ik heb me laten vertellen dat dat komt omdat Fire en Proteus de ontwikkelingen van MSN niet bij kunnen houden.[/quote:f2fed73bb2] 't Zal toch niet MS zijn die op die manier precies de andere progjes wil elimineren zeker? :?

kan met fire niet eens een msn account aanmaken. en bij proteus lukt me niet eens mijn vriendjes te vinden.

daan.

Hey Daan,

Als je al een MSN-account (hotmailaccount) of ICQ-nr of… hebt aangemaakt kan je die in Fire gebruiken, je maakt ze niet ‘in’ Fire, volg je?
Dus eerst naar hotmail.com of icq.com, accountje aanmaken, terug naar Fire, ‘edit accounts’ klikken en een nieuwe aanmaken.

succes,
tost

ik heb een msn account omdat ik bij groups van msn lid ben, maar in fire kon ik geen msn toevoegen wel icq. [img:606f7c79fc]http://www.hansenonline.nl/macosx/images/Afbeelding2.jpg[/img:606f7c79fc]

daan.