Firewire 800 HD kopen?

Even een waarschuwing; als je op het punt staat via een internet shop een firewire 800 externe HD te bestellen, bijvoorbeeld van Maxtor, dan is de kans groot dat je de 'oude' firewire 400 versie krijgt thuisgestuurd. Ik zit hier dus met de verkeerde schijf die ik weer terug moet sturen :(

Als je kijkt bij diverse prijsvergelijkers, tweakers, pricewatch.info etc, worden firewire 800 schijven volop aangeboden, maar doorklikken laat zien dat het bijna allemaal de firewire 400 versies zijn. Waar ik de mijne heb besteld stond wel degelijk in alle beschrijvingen firewire 800, maar nu zit ik alsnog met de verkeerde schijf opgescheept. En dat nét voor het weekend :cry:

Wat een ongein. Waar heb jij het besteld dan? Kun je die pagina laten zien?

Kijk maar eens hier bij [url=http://www.pricewatch.info/?action=submit_search&keywords=maxtor+firewire+800]Pricewatch.info[/url] (gezocht op Maxtor firewire 800) of [url=http://tweakers.net/pricewatch/122989]tweakers[/url], je krijgt genoeg resultaten te zien, maar als je die links volgt zie je dat de meeste fw400 schijven zijn. Mijne besteld bij Zercom, maar die hebben het ondertussen aangepast op hun site.