[FLASH] 100% width & height van movie.

Ik zou dus graag op men index pagina een flash site zetten. Die zou ik op wifth 100% willen en height ook op 100%, zonder dat de inhoud mee resized. De originele swf is bv 700 * 420.

Is dat mogelijk ? En hoe.

Ff in dreamweaver een index.htm maken en daarin je swf importeren en op de juiste grootte zetten. (Er is in dreamweaver een functie in je parameterbalk: Size: exact fit, maar zonder dit houdt ie je swf ook op 100% grootte).

Als je je swf in het midden van de pagina wilt hebben, maak ik altijd een tabel met 100% breedte en 100% hoogte en daarin centreer ik de swf, dan zit ie altijd in het midden van je browser.

Wist niet dat het zo moest.

Maar …
Kan je anders een screenie plaatsen van hoe ik de parameter invul ?
Ik weet wel waar ik hem kan invullen, maar niet wat er exact in welk vakje moet komen;

Dank

Of in Flash bij de export setting de grootte op 100% zetten en de scale mode aanpassen...

Is prima mogelijk,

doe het hier ook:
http://www.jaapstahlie.com/

zo kan men over de hele pagina het menuutje openen…anders moest men altijd binnen het Flash object zijn, en aangezien alles wit is dat niet duidelijk…

Je kan zelfs dmv ActionScript sommige objecten wel laten meeschalen en anderen alleen herpositioneren.

Zoals hier:

http://www.marcvanpraag.com/

Als je het venster vergroot/verkleint verschuiven objecten in het Flash object.

Als ik het via flash zelf doe (100% en exact fit) en ik scale men browser window, dan scaled men text enzo allemaal mee.

Een voorbeeld is deze site http://www.detremmerie.be/home.htm . Als je hem scaled verkleinen de fonts en afbeeldingen niet.

als je niet wilt dat je flash movie schaalt, dan moet je bij de flash publish options kiezen voor 'no scale' en bij dimensions 'match movie'