Flash ding downloaden

Ik moet voor school een presentatie over genetische modificatie houden (powerpoint). Nu zag ik een leuke flash animatie op de site van het voedingcentrum ( http://games.voedingscentrum.nl/gen/gen.html ). Nu wil ik dat ding in mijn presentatie hebben, maar ik kan dat ding niet opslaan. Is er een mogelijkheid om dat ding op te slaan op de schijf en in mijn presentatie te gebruiken?

Site eigenaar mailen en beleefd vragen of je dat DING mag gebruiken. Er is geen andere manier.

EDIT: oeps kan dus heeeeeel makkelijk. :?

Open de link in Safari, ga naar Window--> activity dan zie je daar "http://games.voedingscentrum.nl/gen/gen.swf" staan, daar alt-klik je op, en dan wordt het bestandje naar de desktop gedownload

dat werkt in dit geval niet, elke keer dat je op de volgende link klikt, wordt er een nieuwe swf geladen.

Dit bestandje downloaden:

http://games.voedingscentrum.nl/gen/gen.swf

Opslaan op de computer. Eventueel invoegen in ppt, of gewoon even schakelen tussen ppt en flashplayer…

Roel

Er rusten natuurlijk copyrights op! Dus netjes vragen lijkt me wel gepast. Nu zijn er in het recht bepaalde clausules mbt studie. Je mag bijv foto's van bekende fotografen gebruiken als het voor studie doeleinden is. Hoe dat met flash zit weet ik niet zeker.

Gewoon vragen is altijd de beste en eerlijkste weg.

Als je dat gen.swf downloadt, heb je een bestand waar je niks mee kunt. Gooi maar eens op je browser of open met SAFlashplayer.

:?

Linkje hierboven werkt gewoon hoor.

EDIT: @wjgmspeedy: Scuse me, dacht dat dat wel ging. : )

Ik beweer ook niet dat die link niet werkt. Als je het flashbestand naar je bureaublad downloadt, heb je een bestand van 3kb waar je verder niks mee kunt. Probeer maar.

het swf bestandje even open maken in een tekst programma en dan zie je dat de flash bestand uit heel veel losse movies is gemaakt.

Deze kan je nooit van zijn leven downloaden en als je het voor elkaar heb je iets van 8 losse swf files en dan moet je ze nog proberen met elkaar te koppelen geloof me dit lukt je nooit.

dus gewoon even contact opzoeken met de maker/eigenaar van de site

Waarom kan je eigelijk geen .swf bestanden in keynote zetten? Je kan een keynote presentatie wel exporteren naar een swf bestand maar een swf bestand kan je niet in een presentatie zetten best wel jammer eigelijk, of doe ik iets verkeerd.