flash mx & mx 2004 met mp3 probleem..

ok probleem,..

ik ben een soort van clipje aan het maken…
en wil dus synchroom met een mp3 bestandje het een en ander laten gebeuren…
maar nu kan ik niet midden in mijn timeline starten en ook de muziek horen…
die doet het alleen als ik het vanaf het begin doet en dat is vrij irritant als je heel erg precies wil werken… :slight_smile:

heeft iemand een tip daarvoor?

Ik snap niet precies wat je bedoeld maar maak een keyframe in desnoods een andere layer in het midden van die timeline aan en laat daar je muziekje starten...

[quote:8897fd6309="HS-L"]maar nu kan ik niet midden in mijn timeline starten en ook de muziek horen..[/quote:8897fd6309] Aparte MC voor muziek maken, Dan kun je hem altijd van het begin benaderen. Het een en ander laten gebeuren synchroom met een mp3 bestandje gaat niet zo nauwkeurig. En als je een loopje hebt kun je beter .wav gebruiken, anders heb je net een fractie niks in je loop.

Je hebt denk ik het mp3'tje niet op streaming gezet.... misschien is dat een optie?

[quote:22125d4d04="bruno"]Aparte MC voor muziek maken, Dan kun je hem altijd van het begin benaderen.[/quote:22125d4d04] dat bedoel ik,.. ik wil hem juist niet [b[alleen[/b] maar vanaf het begin benaderen.. als ik in het midden start op een illustratie goed te zetten bij de lyrics van het nummer moet het wel kloppen... ik ga het even proberen met streaming.. :)

thx 4 the tips

[quote:a89598f761="HS-L"].. ik wil hem juist niet [b[alleen[/b] maar vanaf het begin benaderen.. als ik in het midden start op een illustratie goed te zetten bij de lyrics van het nummer moet het wel kloppen... ik ga het even proberen met streaming.. :)[/quote:a89598f761] Streaming zal niet de oplossing zijn. Ik weet niet om hoeveel instappen het gaat. Maar anders knip je het stuk (mp3) in twee.

[quote:e9eee5f043="bruno"][quote:e9eee5f043="HS-L"].. ik wil hem juist niet [b[alleen[/b] maar vanaf het begin benaderen.. als ik in het midden start op een illustratie goed te zetten bij de lyrics van het nummer moet het wel kloppen... ik ga het even proberen met streaming.. :)[/quote:e9eee5f043] Streaming zal niet de oplossing zijn. Ik weet niet om hoeveel instappen het gaat. Maar anders knip je het stuk (mp3) in twee.[/quote:e9eee5f043]

mhmm dat wordt dus in 15en knippen… lijkt me niet echt handig…

je kan toch een offset defigneren als je een geluid start?

http://www.macromedia.com/support/flash/action_scripts/actionscript_dictionary/actionscript_dictionary654.html
http://www.macromedia.com/support/flash/action_scripts/actionscript_dictionary/actionscript_dictionary669.html

Zoek de juiste ‘offsets’ even op in QT of zo, schrijf ze op, en ken ze zo toe aan je scripts (in milliseconden) aan flash.

Hee mensen, ik zie hier allemaal heavy Flasher's :lol: . Ik ben zeeeer recentelijk overgestapt van mijn Wintel (win2000) naar mn nieuwe eMac (1,25Ghz-Combo) en ik gebruikte vaak Dreamweaver MX. Nu zie ik hier allemaal mensen die bekend zijn met Macromedia, maar kan iemand me vertellen waar ik dreamweaver kan downloaden?

Alvast bedankt,

Grtz, RedDrum…

www.macromedia.com lijkt mij een goeie plek om hem te downloaden.. en anders zou je hem bij macsupport of mailamac ofzo kunnen kopen.

welkom trouwens… :slight_smile:

grtz HS-L

Wie had het over kopen :roll: :innocent:

dan ga ik je even hier op wijzen: [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=9347]Regels & wenselijkheden[/url]

:slight_smile:

thx

[quote:2e66b92814="HS-L"]dan ga ik je even hier op wijzen: [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=9347]Regels & wenselijkheden[/url]

:slight_smile:

thx[/quote:2e66b92814]
Mijn excuses