(Flash) Van swf naar fla?

Zou mooi zijn als er een programma was dat op basis van een swf'je een fla'tje kon genereren. Kan dat? Bestaat dat?

Volgens mij niet, maar er bestaan wel programmatjes om in uw swf te kunnen 'kijken'. Kan handig zijn om sommige stukjes code te bekijken, maar het werkt niet in die mate dat je gewoon alles ziet, het is erg beperkt.

je begrijpt hopelijk dat je hier niet andermans werk mee mag jatten: http://www.buraks.com/asv/

zo iets? [url]http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/18774[/url]

@ klaus. ja je kunt zelfs met TextEdit in een swf kijken en een bijv. een linkje wijzigen. Maar ik zit met de erfenis van een verdwenen webdesigner en wil een kleiningheidje in een interface veranderen. @ pietertje asv is er alleen voor windows, lijkt het. Nee, ik ben niet geinteresseerd in het hergebruiken van andermans Flashkunsten (of het extracten van muziek of plaatjes) @ diederik Dat is zeker een stap in de richting (jammer dat ik nogal stom ben in Flash)

Alledrie bedankt!
Nog iemand een idee?

Flashrip heet dat geloof ik. Niet echt een fraaie bezigheid maarja...

[quote:dd69f15f2f="Ward"]Flashrip heet dat geloof ik. Niet echt een fraaie bezigheid maarja...[/quote:dd69f15f2f] Kan dat wat duidelijker? Via [url=http://www.google.nl/search?hl=nl&ie=UTF-8&q=flashrip&btnG=Zoeken&lr=]google[/url] niet echt iets te vinden :)

Ik heb hier een progje dat FlashRipper 0.1 heet. Maar dat is al heel oud en voor os9

[quote:c129da9deb="AndreSalters"]@ klaus. ja je kunt zelfs met TextEdit in een swf kijken en een bijv. een linkje wijzigen. Maar ik zit met de erfenis van een verdwenen webdesigner en wil een kleiningheidje in een interface veranderen. [/quote:c129da9deb]

Hoe doe je dit dan?

Stel je hebt een swf' je op je harde schijf staan (maak eerst even een copy) Open je die met TextEdit dan krijg je een hoop abacadabra, maar met find (kun je bijv. wel een url vinden die je wilt wijzigen. Wijzigen, saven en verdomd: het werkt ook nog. (dit is natuurlijk gepruts maar het is mij wel een keer van pas gekomen bij de verhuizing van mijn eigen klungel site)