FontDoctor

Heeft er al iemand een keer FontDoctor gebruikt? We hebben hier regelmatig fontproblemen. We werken met Suitcase 11.0.2 onder OS 10.3.6. Sommige werken op een G5 en andere op een G4. Is het mogelijk om met FontDoctor de problemen te herstellen en op te lossen? Ik heb geen idee hoe FontDoctor werkt. Is er iemand die iets kan uitleggen?

Ik weet niet meer hoe het met de meest recente versie van Suitcase is, maar mijn mening is gebaseerd op versie 10, na een jaar systeembeheerder te zijn in een grafisch bedrijf...

Iets beters is misschien een keer om FontAgent Pro te proberen ipv Suitcase,…

http://www.fontagent.com/

[img:fdfb12d7f4]http://www.fontagent.com/assets/images/button%20trials/suitcase.gif[/img:fdfb12d7f4]

FontAgent Pro kan wel fonts repairen, je hoeft dan niet meer FontDoctor aan te schaffen etc.

Wees voorzichtig met Fontdoctor. Probeer het uit op een kopiebestand van je fontcollectie. Ik heb het een keer gebruikt om duplicaat en corrupte fonts te verwijderen, daarna bleek dat er een heleboel fonts verwijderd waren wat helemaal geen duplicaten waren. Ook het (her) organiseren van families vond ik niet je dat.

[quote:fae1489dfe="Sasja"]Heeft er al iemand een keer FontDoctor gebruikt? We hebben hier regelmatig fontproblemen. We werken met Suitcase 11.0.2 onder OS 10.3.6. Sommige werken op een G5 en andere op een G4. Is het mogelijk om met FontDoctor de problemen te herstellen en op te lossen? Ik heb geen idee hoe FontDoctor werkt. Is er iemand die iets kan uitleggen?[/quote:fae1489dfe]

Wat zijn dan precies je fontproblemen? Misschien probeer je fonts die in classic mode gebruikt zijn onder OS X in suitcase te activeren?