Force Feedback

Ik heb een Thrustmaster Force Feed Back GT stuurwiel gekocht. Maar nu merk ik dat het niet werkt als gewoon stuurwiel in bv 4x4 Evolution. Hij is wordt wel herkend in het Systeemprofiel, maar het spel ziet hem niet. Ook niet als gewoon stuurwiel. Is dit normaal. Is dit stuurwiel alleen te gebruiken als Force Feed Back?

Welke versie van OSX gebruik je? Heb je een driver geinstalleerd voor dat stuurwiel? (Ik zag op de site van Thrustmaster zo gauw alleen een driver voor win XP trouwens. )

Bedankt voor je reaktie. Ik gebruik OS X 10.2.3. Deze zou als het goed is Force Feed Back moeten ondersteunen. Dus hij ziet wel het stuurwiel in de System Profiler. Maar de spellen zien hem niet.

Jeroen

[quote:870e666530="Webarcher"]Ik heb een Thrustmaster Force Feed Back GT stuurwiel gekocht. Maar nu merk ik dat het niet werkt als gewoon stuurwiel in bv 4x4 Evolution. Hij is wordt wel herkend in het Systeemprofiel, maar het spel ziet hem niet. Ook niet als gewoon stuurwiel. Is dit normaal. Is dit stuurwiel alleen te gebruiken als Force Feed Back?[/quote:870e666530]

Heb ik ook, een geleende Logiech Momo werkt wel.
Ik las zoiets dat eerst alleen Logitechs werken, na een update ook andere merken. Nog even wachten dus,

Overigen die Thrustmaster is een heel stuk beter dan die Momo…