Foto centrale Mac OS X

Ik heb een tijdje geleden in een MacFan gelezen dat er een digitale foto centrale te downloaden is voor Mac OS X. Ik weet ook niet precies hoe ik het moet noemen, maar ik bedoel dus een soort browser dacht ik die je dan kan downloaden en daarmee kan je dan foto's naar een foto centrale versturen die printen ze dan voor je uit en sturen ze dan weer op. Weet iemand misschien over welk programma het heb? Ik kan namelijk het bericht niet meer vinden in de MacFan! Ik weet niet meer in welke het staat...

...eh ...iPhoto?

http://www.apple.com/iphoto/prints.html

Hier even kijken? http://www.onlinefotoservices.nl/ Succes

[quote:d0d3e16b07="ArthurZZZ"]Ik kan namelijk het bericht niet meer vinden in de MacFan! Ik weet niet meer in welke het staat...[/quote:d0d3e16b07]

Je kan op www.macfan.nl bij “archief” (onder het logo) ‘fotocentrale’ of digitale foto’s of zo intikken en dan wordt het bladnummer vermeld waar het betreffende artikel geplaatst is.

Heb voor je opgezocht, macfan 41 (pagina 28) Goodluck! :finderoud:

sorry ik zag dat er smile op staat in plaats van pagina 28

www.ah.nl is de beste geloof ik.

Jij bedoelt deze http://www.fotoquelle.nl/ ik zag hem ook in facfan. Is ook volgens mij goedkoper dan ah en kruidvat. + je kan een handig programmaatje dl waar me je het verstuurt, gaat wat handiger dan online via de browser. Ze je kan ook kiezen om de foto's langs te brengen voor 2,5? maar ze zitten zo beetje overal in nederland dus ja.

susces!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FLIP¿

WWW.ACIDDESIGN.NL

mijn foto's stuur ik via colormailer (www.colormailer.nl). erg goede kwaliteit. kosten voor 10 x 15 foto circa 0.35 euro.