Foto effect website

Ik kwam pas een website tegen met wat foto's erop. Als je op 1 van deze fotos klikte kwam er een zwarte doorzichtige laag over de website heen met daarin de foto. Als je weer op de foto klikte ging deze laag weer weg. Helaas ben ik vergeten welke website dit was. Hebben jullie enig idee?

http://www.freshface.be/photography

Deze misschien? Staat één topic naar onder :wink:

Konijn heeft op www.freshface.be eenzelfde effect.... kijk eens bij z'n foto's. Is dat wat je bedoelt?

edit: D.C. typt net wat sneller als ik :wink:

Neej het was een anders. Het was niet een zwarte laag over het hele browser scherm, maar slechts een klein gedeelte van het scherm en had laad Gif-je was ook niet zon balkje maar wat anders!

[quote:c4e7693969="riniton"]Neej het was een anders. Het was niet een zwarte laag over het hele browser scherm, maar slechts een klein gedeelte van het scherm en had laad Gif-je was ook niet zon balkje maar wat anders![/quote:c4e7693969] ooh wat anders.. .......nee, ik snap het meteen :sealed:

Lightbox; http://www.huddletogether.com/projects/lightbox/

[quote:57339b8cf3="Rimsic"][quote:57339b8cf3="riniton"]Neej het was een anders. Het was niet een zwarte laag over het hele browser scherm, maar slechts een klein gedeelte van het scherm en had laad Gif-je was ook niet zon balkje maar wat anders![/quote:57339b8cf3] ooh wat anders.. .......nee, ik snap het meteen :sealed:[/quote:57339b8cf3]

Reageer dan ook niet :?
Heb even op de site van Lightbox zelf gekeken en daar zag ik dat je veel kunt aanpassen aan het scriptje dus ga daar maar is mee aan de slag!
Bedankt allemaal!

Welk script denk je dat de www.freshface.be site gebruikt?

Ja Lightbox, dat wist ik al, maar ik zag van de week op een website ook zo'n soort gelijk scriptje. Bij Lightbox wordt de hele pagina zwart gemaakt als je een foto wilt zien. Bij het scriptje wat ik zag was dat slechts een gedeelte van de website. Lastig uitleggen maar ik denk dat dit ook Lightbox was alleen was het script wat aangepast!

Lightbox

Héhé, eindelijk iemand met het verlossende antwoord, heb je er misschien nog een link bij?

Ja Lightbox dat is al 10 keer genoemd in dit topic en de link ook al:

http://www.huddletogether.com/projects/lightbox/

rofl

Ben ook bezig met lightbox en het werkt redelijk, heb alleen een probleem. Op de mac met safari werkt alles perfect maar wanneer ik de site open in firefox of internet explorer krijg ik een lelijke blauwe rand om mijn foto's heen die ik maar niet wegkrijg. heb in .css bestand gekeken maar daar staat niets met een blauwe kleur.

de link waar ik het tijdelijk heb ondergebracht is:
http://www.stefancoppens.nl/portfolio/index.htm

Misschien dat iemand weet waar ik nog naar kan kijken?

[quote:bd93f067cd="StefanC"]Ben ook bezig met lightbox en het werkt redelijk, heb alleen een probleem. Op de mac met safari werkt alles perfect maar wanneer ik de site open in firefox of internet explorer krijg ik een lelijke blauwe rand om mijn foto's heen die ik maar niet wegkrijg. heb in .css bestand gekeken maar daar staat niets met een blauwe kleur.

de link waar ik het tijdelijk heb ondergebracht is:
http://www.stefancoppens.nl/portfolio/index.htm

Misschien dat iemand weet waar ik nog naar kan kijken?[/quote:bd93f067cd]

[code:1:bd93f067cd]
div#lightboxImage
{
border: none;
}[/code:1:bd93f067cd]

dat was hem, bedankt!

[quote:b285cd7230="konijn"]Welk script denk je dat de www.freshface.be site gebruikt?[/quote:b285cd7230] ik denk niet veel, de website doet het namelijk niet ... ik wil dat script ook :cry:

//edit

nu wel weer :stuck_out_tongue: