foto overzetten in tekening

Wie weet er een programma voor de mac osx waarin ik een foto over kan zetten in een tekening. Ik heb hier wel iphoto maar dit geeft niet het resultaat wat ik graag zou willen hebben.

Alvast bedankt

Groetjes Leonie

photoshop?

Ja daar heb ik het ook al mee geprobeerd maar krijg dan niet hele scherpe lijnen.

Groetjes Leonie

ja zou painter kunnen proberen met photoshop zou je een combinatie van filters anders moeten gebruiken af hankelijk vand e tekenstijl. met painter essentials kan je ook aardige resultaten krijgen

Illustrator CS 2, de live trace functie gaan ge/misbruiken. Succes!

Zoals in mijn sig? Livetrace of degelijk handwerk in freehand/illustrator op basis van een foto die je in photoshop hebt omgezet in grijstint en waarbij je hebt gekozen voor het commando Afbeelding->Aanpassingen->Waarden beperken...

Illustrator CS2 en dan live trace

[quote:e61f5c9a74="strigoi"]Illustrator CS2 en dan live trace[/quote:e61f5c9a74] … en vervolgens inkleuren met live paint voor meer info: [url=http://www.adobe.com/products/illustrator/newfeatures.html] illustrator new features[/url] See it in action [url=http://www.adobe.com/products/illustrator/pop_livetrace.html]live trace[/url] & [url=http://www.adobe.com/products/illustrator/pop_livepaint.html]live paint[/url] (QuickTime)

ik zou zelf ook CS2 Live Trace zeggen. om het helemaal te kunnen krijgen zoals je zelf wilt zou ik met de effecten gaan spelen.