Foto's aan fotogalerij toevoegen via e-mail bericht

Hoi, ik hoop dat iemand dit ooit heeft kunnen vinden. Voor een nieuwe website ben ik opzoek naar een photogallery (php script of gratis externe dienst) waarmee je foto's automatisch kan toevoegen door een email bericht te sturen met een foto als bijlage. Dit klinkt misschien raar, maar het kan want ik ben het ooit tegengekomen op internet. Nu heb ik het nodig en kan ik het niet meer vinden grrrr??!!

[url=http://www.google.nl/#hl=nl&source=hp&biw=1150&bih=804&q=%2B%22email+posting%22+%2Bphoto&btnG=Google+zoeken&aq=f&aqi=&aql=&oq=%2B%22email+posting%22+%2Bphoto&gs_rfai=]Email posting[/url]?

Ik heb een paar draadjes gevonden:

[url=http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=10223731]Is it possible to allow other people to upload photos to my website?[/url]
[url=http://www.codingforums.com/showthread.php?t=162542]How do I let users upload pictures?[/url]

Hoop dat je daarmee geholpen bent.

bedankt voor jullie reacties, diegene die ik zoek zie ik er nog niet tussenstaan, maar wel andere opties, ik pluis het verder uit.
Als iemand anders een systeem hiervoor gebruikt en goede ervaring ermee heeft hoor ik het nog graag!

ps wat ik me kan herinneren ervan; Het was een php photo gallery systeem (incl een lightbox effect) waarmee je dmv een email sturen de bijlage-foto in een mapje uploadde en het automatisch getoond werd in de gallery.

Het is namelijk voor een band website. De bandleden zijn niet handig met computers maar wel met hun iPhones. Het zou mooi zijn als ze zelf hun foto's met de iPhone op de website foto gallerij kunnen plaatsen door simpelweg een email te sturen.