foto's rangschikken in map afbeeldingen die afkomstig zijn uit i-photo

Voor het maken van een fotoalbum dat niet door Apple vervaardigd wordt maar door Albelli of Topfotoalbum, moet ik op mijn Macbookair foto's slepen vanuit I-Photo naar een aparte map op het bureaublad of in mijn afbeeldingen. De volgorde van de foto's daar verandert echter van die zoals die was in I-Photo en ik krijg de functie "rangschikken op aanmaak datum" niet aangeklikt. Bij sommige mappen in "mijn afbeeldingen", als ik wil rangschikken, staat dan alleen " behoud rangschikking"
Wie kan mij hierbij helpen?
Karelfrans

[quote=karelfrans url=http://www.onemorething.nl/community/topic/fotos-rangschikken-in-map-afbeeldingen-die-afkomstig-zijn-uit-i-photo#post-2500801 time=1355661499]moet ik op mijn Macbookair [u]foto\'s slepen [/u]vanuit I-Photo naar een aparte map op het bureaublad of in mijn afbeeldingen. [/quote] Probeer[u] Exporteren [/u]in iPhoto eens, selecteer de foto's ,ga naar de menubalk , onder archief vind je exporteren http://www.onemorething.nl/community/topic/100-fotos-hetzelfde-noemen#post-2401939

Ik heb het even geprobeerd, maar voor de software van Albelli is dit in ieder geval niet nodig. En anders is exporteren inderdaad de beste optie.