foto's van de dual 2.5 koeling

Oei!!!!! Krijg dat maar eens in een powerbook!!

[img:a809c8a53e]http://www.hardmac.com/news/photonews18/G5cool2.jpg[/img:a809c8a53e]

meer info hier

even aangepast!

Dat is ZO lelijk.

daarom zit er ook een mooi kastje omheen :D

Je ziet er niets van zit toch in een grote box met G5 erop. Toch weer ander dan de foto die we eerder zagen, wel heeft de 2,5 dual het grote moederboard en niet dat kleine wat we eerder zagen voorbij komen voordat Apple er een verbod op legde.

...en dacht je nu werkelijk dat Apple dit koelsysteem heeft ontwikkeld voor alleen de 2x2.5Ghz?? ..... ik denk nog steeds dat ze op de WWDC met een of ander waanzinnige workstation(s) gaan komen, die dit koelsysteem gaat(n) gebruiken....bovendien...als je dit koelsysteempje bekijkt en dat vergelijkt met de liquid coolingsystemen die in Windowsbakken worden ingebouwd die zo waanzinnig groot en lelijk zijn, dan is wat Apple ervan gemaakt heeft toch alweer een heel mooi ontwerpje!! :D

Het ziet er weer eens zeer indrukwekkend uit.

Jammer dat ze de link naar de service manual zelf er niet bij hebben gezet.

Ziet er behoorlijk heftig uit. Zal ook niet goedkoop zijn om te maken, die hele machinerie met radiatoren en gefreesde aluminium onderdelen.

Als je kijkt wat er allemaal inzit is de 2,5 Ghz versie best redelijk geprijsd, zeker vergeleken met de andere modellen. Van de drie biedt de 2x2,5 Ghz versie het meeste waar voor zijn geld. Als je kijkt naar Mhz per Euro is ie goedkoper dan de 2x 2 versie. Betere videokaart krijg je er als bonus bij.

[quote:5d0fe72eef="ivanholanda"]Dat is ZO lelijk.[/quote:5d0fe72eef]

Lelijk?! Dit is toch ronduit prachtig. Zoveel techniek in zo’n klein kastje! Prachtig staaltje van technisch vernuft, ik zou haast zeggen: ‘jammer dat er een kastje omheen zit’ :slight_smile:

Heeft die koeling ook een externe aansluiting voor de lokale warmwater voorziening? Zeg maar een soort zonneboiler, maar dan anders...

Wow, gaaf! :D

De link werkt niet echt meer :(

megacooling!

[quote:3117a5207b="ivanholanda"]Dat is ZO lelijk.[/quote:3117a5207b]

Het zit van binnen. Wat zou er mooi aan moeten zijn?