Foutmelding bij bekijken filmpjes internet

Als ik op bepaalde websites filmpjes wil bekijken, zoals bij uitzendinggemist.nl dan krijg ik sinds kort de volgende foutmelding:

[i:8c90fbfc36]De pagina ‘Player omroep.nl’ bevat materiaal met het MIME-type ‘application/x-mplayer2’. Er is geen plugin geïnstalleerd voor
dit MIME-type, waardoor het materiaal niet kan worden weergegeven.[/i:8c90fbfc36]

Ik heb geprobeerd de mediaplayer van windows te installeren maar dit werkt niet. Heeft iemand een idee welk programma of plugin ik moet downloaden om het probleem op te lossen?

Thanks

Flip4Mac :)

http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=129609&postdays=0&postorder=asc&highlight=flip4mac&start=0
http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?p=1823215&highlight=flip4mac#1823215

Ha die 1984!

Thanks ga het gelijk installeren!
Groeten

Voor http://www.uitzendinggemist.nl/ kun je ook de instelling van de player wijzigen zodat er QuickTime wordt gebruikt in plaats van Windows Media Player. Voordeel hiervan is tevens dat je kunt "springen" in het filmpje zonder het eerst helemaal te hoeven downloaden. Klik op "Instellingen" rechts bovenin in het venster van http://player.omroep.nl/

Hoi Pieter Als ik op deze link klik dan kom ik op een pagina die niet bestaat en wordt ik doorgelinkt naar uitzendinggemist.nl en daar kan ik volgens mij niet de instellingen veranderen. Andere tips?

Klik op http://www.uitzendinggemist.nl/ Kies een filmpje. Er opent nu een extra venster bv http://player.omroep.nl/?aflID=7901340 In dat venster kies je rechts bovenin "Instellingen".

QT speelt prima af, maar kan ik ook de grootte van het scherm instellen en zo ja, hoe dan?

Niet in de player van de omroep (of hooguit met behulp van Ctrl-scroll omhoog). Daarvoor kun je het filmpje beter eerst even downloaden.

Dank je! Dus " bewaar als...." met de pro versie van QT?