Foutmelding bij Safari

Hallo iedereen,

Het is nu al 2 dagen dat ik tijdens het surfen soms een fout melding krijg en safari “stopt”.
Dit gebeurd 90% van de keer bij 1 bepaalde site. Het is wel héél vervelend want ik surf graag op die site :frowning:

Iemand een idee aanwat het zou kunnen liggen?

De volgende keer wanneer ik zo’n foutmelding krijg zal ik het rapport hier eens plakken!

bedankt

Het zou ook wel handig zijn als je erbij vertelde om welke site het gaat. :)

Hier heb ik de laatste tijd ook erg veel last van, bij Flash websites. :( Hetzelfde geldt voor Camino.

[quote:f3fe010180="Pietermann"] Dit gebeurd 90% van de keer bij 1 bepaalde site. Het is wel héél vervelend want ik surf graag op die site :( ...[/quote:f3fe010180] [quote:f3fe010180="Esquare"]Het zou ook wel handig zijn als je erbij vertelde om welke site het gaat. :)[/quote:f3fe010180]

Ik denk dat we allemaal wel kunnen raden om wat voor soort site het gaat… :wink:

[quote:b8008bdd25="Double_UK"]Ik denk dat we allemaal wel kunnen raden om wat voor soort site het gaat... :wink:[/quote:b8008bdd25] O ja? :innocent:

Mss niet rechtstreeks een oplossing maar ik heb 5 browsers staan, gaat het niet in mn standaardbrowser (Camino) dan probeer ik het in die andere. 95% kans dat er één het wel doet dan.

Ik heb het altijd met Hyves.

Soms op de site van de Rabobank

gewoon [url]http://belgie.autowereld.com/index.asp[/url]

Maar 50 % van de keren dat ik erop zit werkt ie perfect, 50 % van de keren werkt ie dan niet :frowning: