Ftd voor mac (usenet)

Voor pc gebruikers bestaat er een programmaatje waar je nieuwe post's (bv nieuwe file's) van nieuwsgroepen kunt zien bv Ftd. bestaat er ook zoiets voor de mac.

[quote:4bd0a3a601="bluepower"]Voor pc gebruikers bestaat er een programmaatje waar je nieuwe post's (bv nieuwe file's) van nieuwsgroepen kunt zien bv Ftd. bestaat er ook zoiets voor de mac.[/quote:4bd0a3a601]

Daar zijn we aan bezig…
Kijk ook even hier:
http://forum.ftd.nu/forumdisplay.php?s=&forumid=23

Ja die ken ik maar hier moet je je forum account koppelen aan die van je ftd account en aangezien er geen ftd voor de mac is kan dit dus niet. ik werk nu maar zolang met [url=http://usenetsearch.eweka.nl/]usenetsearch[/url] en [url=http://www.ftaclub.net/forum/index.php]fta[/url] en [url=http://www.ftrforum.nl/]ftr[/url] forum's.

Ik heb het hier al eens gevraagd http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=685652#685652 maar draaischaap wou er niet echt antwoord op geven. Hij was er in ieder geval niet erg over te spreken. Dus nog maar een keer, wat is ftd?

[quote:b7ece69d8a="bluepower"]Ja die ken ik maar hier moet je je forum account koppelen aan die van je ftd account en aangezien er geen ftd voor de mac is kan dit dus niet. ik werk nu maar zolang met [url=http://usenetsearch.eweka.nl/]usenetsearch[/url] en [url=http://www.ftaclub.net/forum/index.php]fta[/url] en [url=http://www.ftrforum.nl/]ftr[/url] forum's.[/quote:b7ece69d8a]

Dan gooi hier maar eens een blik:
http://www.ftd4linux.nl/ en bekijk je even hoe je dat progje moet compilen…