Garageband wat nou weer (audio-in).

Dag allen,

Uiteindelijk iLife '04 aangeschaft want ik wou toch eindelijk wel es weer iets met mijn midi keyboard doen, nou Garageband opstarten natuurlijk , nu doet het Keyboard het soms wel en soms niet, lijkt puur random, is aangesloten via een midi-usb interface en als ik Garageband start is het steeds een verassing.
soms moet ik de midi-bus weer laten scannen soms niet nou ja ik leef ermee als het keyboard wel door Garageband wordt gezien gaat ie ook als een speer moet ik eerlijk toegeven.
Echter nu wil ik natuurlijk ook m’n gitaar inpluggen en spelen met die handel maar dat krijg ik dus niet goed voor elkaar, de gitaar aangesloten op de audio-in met een verloopje maar helemaal niks, ik heb in Systeem voorkeuren wel al de bron omgezet van int.mic naar de line-in maar eh hij doet het niet vergeet ik iets of is mijn audio-in stuk?

Marcel

Geef eens wat meer info:

Computer, systeem, geheugen, interface, e.d.

Je moet in garageband een nieuw Audio spoor toevoegen (+), een fysiek instument toekennen aan dit spoor (Guitar) en "monitor" op "aan" zetten.... Nu zou je de gitaar moeten kunnen horen (wel even aan de snaren plukken :P :wink: )

Hij doet het, ik kan gitaar spelen in Garageband nu, mooi, mooi. Ik deed toch iets fout denk ik met die versterkerinstellingen. Kan het kloppen dat je een hele kleine vertraging waarneemt? En oh ja de harde schijf moet er aardig hard tegen werken, hij zegt bij een spoortje of 6 toch dat de schijf te traag is helemaal als je er dus een "fysiek" instrument aan toegevoegd hebt. Bedankt in elk geval.

Marcel.