Garmin navigatiesysteem software & Mac

Ik wil een Garmin 2610 navigatiesysteem aanschaffen voor op de motor. Echter nu zit er alleen windows software bij..

Welk simulatieprogramma moet ik hebben om deze software te kunnen draaien om zodoende thuis routes samen te kunnen stellen?

[quote:df8eeda69d="Skip"]Ik wil een Garmin 2610 navigatiesysteem aanschaffen voor op de motor. Echter nu zit er alleen windows software bij..

Welk simulatieprogramma moet ik hebben om deze software te kunnen draaien om zodoende thuis routes samen te kunnen stellen?[/quote:df8eeda69d]

Er is maar één betrouwbaar ‘simulatieprogramma’ en dat is Virtual PC. Helaas is de USB-ondersteuning daarvan (nog?) beperkt:
http://www.versiontracker.com/php/feedback/article.php?story=20040210173707745

Dus ik vrees dat je naar andere software moet uitkijken. Kijk hier eens:
http://www.macsupport.nl/zakelijk/gps_en_mac.php

:roll:

Thnx.. heb ze even een mailtje gestuurd. Ik las op hun website dat er goed gecommuniceerd wordt tussen een apple en de software, dus ik ben benieuwd...

Hier heb je ook wel wat aan denk ik: http://www.klostermaier.de/gps/ Ik wil tzt ook nog iets voor de motor aanschaffen, maar omdat de software van garmin niet volledig draait op de Mac hou ik het denk ik bij een eenvoudig modelletje wat ik dan met Macgpspro zou kunnen aansturen.

Wat ik begrijp is het een USB probleem met MapSource... zou dit omzeild kunnen worden door een card reader/writer te gebruiken om de multimedia flashcard te schrijven om hem daarna in het navigatiesysteem te plaatsen?

hmmm… zit net te denken dat zo’n reader natuurlijk ook gebruik maakt van USB of zou dat ook via firewire kunnen of maakt dat niets uit…