Gd libs hulp gevraagd

voor mijn website wil ik een bepaalde afbeelding gebruiken. [img:840defc991]http://sam.heijens.eu/gd.php[/img:840defc991] de kleur hier wordt met gd gedaan, maar de achtergrond is eigenlijk gewoon een screen uit photoshop. Is het mogelijk om zo'n raster te maken met gd libs? die tussenlijntjes hoeven niet, het zijn enkel de grote zwarte lijnen die ik eigenlijk nodig heb

alvast bedankt

Uiteraard is het mogelijk. Alleen waarschijnlijk hoe jij hoopt dat het er is. Ik ga ervan uit dat jij hoopt dat er een functie is om gewoon meteen een grid te krijgen, maar in feite moet je toch zelf de lijntjes gaan tekenen. Met wat rekenwerk, loopjes (verticaal en horizontaal) en eventueel een eigen functie eromheen te doen is dat geen probleem. Let wel op dat je het grid dan pas op het eind doet, want anders komt het op de 'achtergrond''.

http://nl3.php.net/imageline is dus ene handige link, en als ik me niet vergis staat er in de comments zelfs een voorbeeld om een grid(raster) te tekenen.

Dit kan je bijna nog in CSS maken ;-) Ik weet niet precies wat je wilt, maar met PHP en inline CSS kun je best leuke dingen maken. Ik voorzie er wereldkaartjes mee van plaatsaanduidingen.

ik heb het precies niet echt duidelijk uitgelegd.

http://sam.heijens.eu/samshare/Afbeelding_2.jpg
is hetgeen ik wil bereiken. Met de streepjes op gelijke afstand dan.

Afbeelding bestaat niet.

[quote:0a8f77b837="konijn"]Afbeelding bestaat niet.[/quote:0a8f77b837]nu terug wel

[quote:bc8537e4ce="Maxvw"]Uiteraard is het mogelijk. Alleen waarschijnlijk hoe jij hoopt dat het er is. Ik ga ervan uit dat jij hoopt dat er een functie is om gewoon meteen een grid te krijgen, maar in feite moet je toch zelf de lijntjes gaan tekenen. Met wat rekenwerk, loopjes (verticaal en horizontaal) en eventueel een eigen functie eromheen te doen is dat geen probleem. Let wel op dat je het grid dan pas op het eind doet, want anders komt het op de 'achtergrond''.

http://nl3.php.net/imageline is dus ene handige link, en als ik me niet vergis staat er in de comments zelfs een voorbeeld om een grid(raster) te tekenen.[/quote:bc8537e4ce]
bedankt, hier vond ik wat ik wou
http://sam.heijens.eu/gd2.php