GDisk

Ik weet dat dit eigenlijk niet mag, maar ik moet het toch weten. Ik vroeg me namellijk af of er ook een soort gdisk is voor windows zodat ik gemakkelijk en snel bestanden met een vriendin kan delen zonder helemaal een mail te hoeven opstellen e.d. Hoopt e dat jullie daar lucht van hadden gekregen.

groet

.Mac zou een oplossing zijn. Je krijgt daarbij een iDisk, wat gewoon een virutele schijf is. Die is ook bereikbaar als je Windows draait. Weet niet zeker of je XP nodig hebt, maar ik dacht het niet...

Kost wel 100 euro per jaar. Maar je krijgt dan ook veel meer dan alleen wat schijfruimte: http://www.apple.com/dotmac

Ik weet geen gratis oplossingen, misschien anderen?

Hmmm... ik vond dat gDisk concept juist zo mooi. dit is een inlognaam waarvan we allebij de inlogcodes weten etc. dus ik vond het helemaal geweldig! maargoed dan moet ik maar even wat anders gaan vinden. tenzij het er wel is :D

vindt hier iets:

http://www.deegroller.nl/view.php/525

eens even doorlezen!

die is erg handig. heb ik voor mijn broer ook geninstalleerd op zijn windhoos.

Dat was inderdaad de Windowsversie, een Macversie kun je vinden op

http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/28136

De Windows- en Linux versie waren een pak eerder dan de Mac-versie :sealed:

Ik was wel nieuwsgierig en heb dus gdisk gedownload en een nieuw gmail account hiervoor aangemaakt. Het eerste wat ik wil doen is iets uploaden, het programma hangt en sluit zich af.... Meerdere keren geprobeerd en het wil niet werken. Is erg geen beter programma voor de Mac?

vreemd, ik heb geen problemen

ik heb hetzelfde probleem en nee. Nog geen ander echt programma gevonden. Wel een scriptje dat je bestanden upload, maar weet zo niet de naam meer.

Misschien ff googlen?