Geblokkeerde ipad met kapotte homeknop...

Mijn dochter haar ipad mini 2 heeft al lang een kapotte homeknop, wat ze oplost met een scherm-homeknop. No problemo.

Nu is ze haar paswoord kwijt, en is de ipad geblokkeerd - ‘verbind met itunes’

Helaas, zonder hardwarehomeknop lijkt verbinden met itunes niet mogelijk. Iemand een idee om dat ding ooit nog aan de praat te krijgen?

 

Resetten zonder home-button?

https://www.digitaltrends.com/mobile/how-to-reset-an-ipad/

Bovenstaande link lijkt me niet relevant in dit geval KW, hoe dan? De volume knoppen gebruiken (als je dat bedoelt) werkt alleen op devices zonder fysieke home button.

 

Er zijn apps die je iPad in recovery mode zetten zonder de button te gebruiken. Probeer dit eens (vrij oud, geen idee of het nog werkt), of anders een trial van iMazing.

 

Aanvulling: ReiBoot lijkt meer up-to-date en is gratis voor enter/exit recovery mode.

Ik ging er vanuit dat dit gewoon een iOS dingetje is.

Dus dat die toetsen werken zoals ze dat ook zouden doen op een nieuwere iPad.

Proberen kan geen kwaad, of wel? . :wink:

Proberen kan altijd, lukken zal het helaas niet :relaxed:. Er is maar één methode die werkt, afhankelijk van de hardware die je hebt.

Thx allemaal but no cigar.

de ipad laadt wel op in een stopcontact, bij verbinding met PC/mac lijkt er geen contact. Itunes doet niets, recboot en reiboot lijken het ding ook niet herkennen (als ik er mijn iphone aanhangen). Begin te denken dat ze dat ding ook in zijn lightningpoort wat kapot gemaakt heeft.

 

<p class="cite">drive_a_legend op 9 november 2019 om 11:33</p> recboot en reiboot lijken het ding ook niet herkennen (als ik er mijn iphone aanhangen).
Bedoel je dat ReiBoot ook jouw iPhone niet herkent, of die juist wel? Ander kabeltje geprobeerd?

Ipad werd niet herkend met 6 kabels. Ding opengemaakt, en met de vinger op het contactje van de homeknop zo in herstelmodus geraakt.

Stoer ???