Gekochte Aps echt van jou of ben je ze kwijt als......

En ik heb nog een vraagje: ik wil wat apps gaan kopen via iTunes app store. Stel (ik zeg stel want het is gelukkig niet gebeurd) dat je iPhone wordt gejat, kapot gaat of weet ik waarom je je iPhone kwijt bent (stuk gaat ofzo) en je krijgt vervolgens een nieuwe iPhone.

Is de appilcatie die je dan al had gekocht nog steeds bekend binnen je iTunes account? Of moet je hem dan opnieuw kopen?
Newbee… dunno

Thanks

kun je hem gratis opnieuw downloaden, zolang je het maar doet onder hetzelfde account

Je kan ook de Applicaties uit iTunes slepen en in finder droppen. Dat heb ik althans gedaan als backup wil het risico niet nemen ik ze ineens kwijt ben.

En anders staan ze toch nog in je iTunes bij je Programma's? :? :wink:

Ze staan in iTunes, op je iPhone, op je iPod touch, op je harde schijf en op je backup met Time Machine. Als dat niet genoeg is kun je ze gewoon opnieuw (dan kosteloos) downloaden met je iTunes-account.

De applicaties die je hebt gekocht zijn gekoppeld aan het iTunes Store account waarmee je ingelogd was toen je ze kocht. Je kunt een overzicht van je aankopen krijgen via [url=http://support.apple.com/kb/HT2727]Seeing your iTunes Store purchase history and order numbers[/url].