Geld nuttig besteden

Heb vandaag een iTunes Music Card cadeau gekregen, deze wil ik nuttig gaan gebruiken. Een gedeelte dient om muziek te downloaden en andere voor apps voor m'n iPod Touch 2G. Heeft iemand een idee welke apps, handig en nuttig zijn. Alle types mogen, ook de prijs speelt geen belang ik kies wel of ik het dan z'n geld waard vind. (Gratis mag ook :P)

Shoot!
Alvast bedankt voor de hulp, leuke apps vinden is altijd een moeilijke zoektocht.

om achter nuttige apps te komen moet je geen onnuttig topic openen daarvoor kun je namelijk bladeren door:

[b:bc546d9f48]Plaats hier je App Store aanraders[/b:bc546d9f48]
http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=129088

OK bedankt, zal eens zoeken.

iWakeUp ! :P.

grappig dat je het topic nuttig geld besteden noemt… ik gok dat vrij wel 99% van alle mensen op aarde geld liever nuttig besteden op een paar olisheiks (hoe schrijf je dat) en bill gates na :).

Tja ik heb ze cadeau gekregen, maar ik had beter de topic niet geopend en meteen de andere gelezen. Nuja ik zal wel eens zoeken.

@Dr. Maddox Labyrinth Lite (10 levels) en iBall3D zijn gratis hoor...

@ Napsju

Weet ik, dat zijn de trails. De betaalde versie is veel leuker en barst van de levels! Ik heb er meer lol aan gehad dan pinball en Monkeyball bij elkaar. Het is veel eenvoudiger maar je raakt er minder snel op uitgekeken…

Echt nuttige iPhone-Apps... bestaan die?

[quote:43cf503b14="MacBoot"][b:43cf503b14]Plaats hier je App Store aanraders[/b:43cf503b14] http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=129088[/quote:43cf503b14] Mijn idee... daar graag verder...