geupdate site opnieuw aanmelden?

Mijn site www.osmalandros.nl is gisteren compleet geupdate. Ik heb me ook weer aangemeld bij een hoop zoekmachines, alleen de oude site wordt nog steeds gevonden. Hoe kan dat?

Je site zal nog niet direct toegevoegd zijn in de database's van de zoekmachine's .

inderdaad, het zal even duren voordat zoeksites je opnemen in hun database. Bovendien hebben sommige zoeksites 'bots' die automatisch het net afzoeken naar sites en deze catalogiseren.

en kan daarom enkele weken duren.

het gaat vanzelf, gewoon ff wachteeeeh

Zijn er voor de mac ook van die programma's waar je je site automatisch kan aanmelden op diverse zoek site's .... Bij de peecee wordt je daar mee dood gegooit ...

Volgens mij wel. Maar echt helpen door je een naam van zo'n programma te geven kan ik niet. Maar er zijn ook online invuldingen om je website aan te melden bij vele zoekmachine's tegelijkertijd.

Vroeger onder OS9 had je daar een proggie voor dat heette [b:8c95cd143c]Website Toolkit[/b:8c95cd143c]... ik kan alleen nergens een OSX variant daarvan vinden.

niet alle zoekmachines zijn even happig op die tools. http://www.google.be/intl/nl/webmasters/guidelines.html Daar staat er ergens een en ander over in (in een van de teksten, het is een tijdje geleden dat ik het gelezen heb). het kwam er op neer dat google het niet graag heeft, maar ze het gewoon negeren (van die auto-tools). Verder mag je je url aanmelden zoveel je wil (onzin 5) http://www.google.be/intl/nl/webmasters/facts.html Maar wachten doe je sowiso...

vergeet niet dat zowat alle zoekmachines informatie van elkaar ‘stelen’. Normaal gezien kom je na een tijdje wel overal terecht.
Meld je wel zeker aan bij
de open directory (maar niet 2 maal in verschillende categoriën!!!). Dat is ook een google page rank bommer.

Het helpt veel meer om te zorgen dat er zo veel mogelijk andere sites naar jouw site linken. Dat is bijvoorbeeld één van de meest belangrijke zaken waar Google op let. Lees maar eens bij Google in de FAQ.

Al dat aanmelden op 1000 search sites is overbodig want als er niemand naar jouw site linkt verdwijnt je aanmelding toch weer van die search engines in de meeste gevallen.

ik heb mijn eigen homepage nog nooit aangemeld waar dan ook, maar als ik in Google op 2 kenmerken zoek die bijvoorbeeld op mijn site voorkomen, dan sta ik als 3e in de lijst van gevonden sites.

Het is namelijk ook een kwestie van goed en ‘eerlijk’ invullen van je Meta Tags enzo.

Een tijdlang is mijn onderschrift en de titel van een pagina van mij geweest 'Mijn Projecten', zoek met Google en bovenaan :lol: [url]http://www.google.com/search?q=%22Mijn+Projecten%22&ie=UTF-8&oe=UTF-8[/url]

Aanmelden is echt niet nodig hoor!

Bewerkt:
Als je op mijn nieuwe domeinnaam, die het sinds vorige week doet, zoekt met Google krijg je ook al een bericht van Mac OS X van mijn onderschrift nog boven Greening.nl zelf!
Zie http://www.google.com/search?hl=nl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=Greening.nl&btnG=Google+zoeken&lr=