gezocht: goed PHP/MySQL script voor online shop

Op hotscripts e.d. staan werkelijk honderden online-store scripts, maar ik zoek iets waarmee ik goederen [u:52e6337c1f]en[/u:52e6337c1f] downloadable content kan verkopen (bestanden dus).

Ik heb getest:

  • cpCommerce: te weinig uitontwikkeld, geen klanten manager.
  • osCommerce: perfect, alleen de downloadable content werkt niet. De klant krijgt nergens een button (na het betalen) “download hier”. In de FAQ en op het forum van hen ook niets te vinden.

Wie heeft een goede aanrader voor mij?

[url=http://www.zen-cart.com/modules/frontpage/]Zen-Cart[/url] misschien...

Zen-cart is gebaseerd op OS-Commerce. Misschien is de bug die je noemt in OS-Commerce opgelost bij Zen-cart? 8)

Ik maak gebruik van Mambo, daarvoor is een redelijk complete webshop voorhanden. Als je alleen de webshop nodig hebt is dat waarschijnlijk eenvoudig als onderdeel in een website te intergreren, zeker wanneer je mambo al gebruikt.

http://www.mambo-phpshop.net/

zen-cart heeft idd de mogelijkheid tot het verkopen van downloadable producten. kijk op www.zen-cart.com voor de download(s). Wel verstandig nog een weekje te wachten tot de 1.6 versie beschikbaar is (die is bijna klaar namelijk).

Zen-cart geprobeerd en uiteindelijk terecht gekomen op de php-shop voor Mambo.

De meeste webshops zijn Amerikaans georienteerd dus moet de klant verplicht een “provincie” code intikken. Bij sommige shops is “company name” een verplicht veld wanneer iemand iets wil bestellen.

Ik zal dus handmatig nog een hoop weg moeten hacken, maar PHP-shop for Mambo it is!