Gezocht: hosting met php en mysql ondersteuning

Ik contacteerde onze ISP om te vragen of MySql en php ondersteund werden. Men vertelde mij dat dat niet zo was en een hoop windose shit erachteraan ( .asp enz.). Zij hosten met windose servers!

Ik zoek dus een andere hosting waar ze dat wel ondersteunen, liefst een beetje betaalbaar en met een goeie support en liefst op mac servers.

Alle suggesties zijn welkom

THX

Probeer novahost eens.

http://www.novahost.nl/.

Hosting op een XServe, wat wil je nog meer!

www.combell.be

Heel goede service, en met het Linux Start pakket krijg je alles wat je nodig hebt voor een heel democratische prijs.

Zoals Tijs zegt: Combell voor de Nederlanders onder jullie ook http://www.combell.nl

Zeer scherpe prijzen, met alles compatibel …

Je kan altijd via mij aanvraag doen want ben een combell reseller: mail me @ stijn@macosx.nl

Grtz

Stijn

Kijk zeker ook even naar deze provider.

http://www.adhosting.nl

Ze zijn… snel, hulpvaardig, relaxed, niet duur en ze hebben volgens mij wat jij zoekt.

gegroet,

www.digitalus.nl

zeeer uitgebreid, veel ruimte, en het kost bijna niets. Oh, en PHP/MySql natuurlijk.

[quote:cff57ff18f="colpolyp"]www.digitalus.nl

zeeer uitgebreid, veel ruimte, en het kost bijna niets. Oh, en PHP/MySql natuurlijk.[/quote:cff57ff18f]

Hoe zit het daar met de snelheid en uptime?

Thanks…

Supersnel en ik heb nog niets down gehad. Ik heb er 2 domeinen + websites draaien met veel plezier en succes.

[quote:00944d1d70="colpolyp"]Supersnel en ik heb nog niets down gehad. Ik heb er 2 domeinen + websites draaien met veel plezier en succes.[/quote:00944d1d70] Ik was reeds eerder bij hun op de site n.a.v. een andere topic op dit forum, maar wilde toch gezien de lage prijzen (per maand) even weten wat de ervaringen waren.

Thanks…

Ik kreeg 1 keer een rare error op mijn MySql database. Op ZONDAG kreeg ik van hen een mail dat het was opgelost.

Ze zien er wat goedkoopjes uit, ook als je het aanvraagt krijg je dokumenten die niet mooi zijn opgemaakt en zo die je moet ondertekenen. Dat zijn wat minpuntjes.

Maar na je aanvraag heb je binnen een dag een tijdelijk IP adres waar je je site al op kan zetten. Daarna kan je je database aanvragen die heb je ook binnen een dag. Je hebt een web-based omgeving waarin je files kan orderen en uploaden (kan ook met ftp). Ook kan je honderden statistieken over je bezoekers opvragen, allemaal included in de prijs.

Nee ik werk niet voor ze, ik ben gewoon erg tevreden, zeker als je de prijzen ziet dan denk ik: hoe doen ze het daarvoor? Eenvoudig: ze gebruiken open source software!

Bedankt allemaal, ik heb uiteindelijk voor Novahost gekozen, lopen op X-serve en lijken mij in alle opzichten heel erg professioneel !

[quote:7674bae396="colpolyp"]Ze zien er wat goedkoopjes uit, ook als je het aanvraagt krijg je dokumenten die niet mooi zijn opgemaakt en zo die je moet ondertekenen. Dat zijn wat minpuntjes.[/quote:7674bae396] Klopt, maar ja het is dan ook puur formaliteit, ik heb zojuist een account aangevraagd :D [quote:7674bae396]Nee ik werk niet voor ze, ik ben gewoon erg tevreden, zeker als je de prijzen ziet dan denk ik: hoe doen ze het daarvoor? Eenvoudig: ze gebruiken open source software![/quote:7674bae396] Prima, er is niets tegen enthousiasme :wink:

Groet en nogmaals dank,
Bert

prbeer het eens bij http://www.byte.nl, hier draaien ze geen helpdesk, maar bijzonder professioneel (nieuwste versies mysql en php-admin)en goedkoop

succes

[quote:491b263b41="artwprjct"]Bedankt allemaal, ik heb uiteindelijk voor Novahost gekozen, lopen op X-serve en lijken mij in alle opzichten heel erg professioneel ![/quote:491b263b41]

Wat een prijzen jongens! :o Kijk eens naar www.vdx.nl of www.p4host.com. Ikzelf zit nu bij www.cqhost.com, die leveren ook JSP. Soms wel een trage verbinding met ftp :? , want in de VS. Ik stap binnenkort over op P4host, want echt supergoedkoop.

[quote:8f745371b6="rrogerr"]Wat een prijzen jongens! :o Kijk eens naar www.vdx.nl of www.p4host.com. Ikzelf zit nu bij www.cqhost.com, die leveren ook JSP. Soms wel een trage verbinding met ftp :? , want in de VS. Ik stap binnenkort over op P4host, want echt supergoedkoop.[/quote:8f745371b6]

Ik ruik toch en addertje onder het gras. Kan 'm alleen niet vinden. Als ik de pakketten vergelijk, lijkt Novahost minder te bieden dan VDX voor meer geld. Hoe zit dat dan?

Sinds wanneer host Novahost op Xserve's dan? Ze hebben wel Xserve's in colocatie, maar de webhosting die ze zelf aanbieden is volgens mij niet op een Xserve toch?

Toch Adriaan?

Wanneer mensen echte Xserve hosting willen zijn ze bij ons altijd welkom.

www.xserve-hosting.nl