Gezocht: Spottemplate voor FCP

Hallo daar.

‘Wij’ zijn bezig met een redelijk omvangrijk project waarin veel videomateriaal gespot en gelogd moet worden. Dit gaat door meerdere mensen gebeuren op verschillende configuraties: FCP / Premiere Pro 1.5 (PC)

Nou vraag ik me af of er templates bestaan van ‘Tabbed text’ bestanden (File Maker Pro) die makkelijk van clipnaam en tijdcodes te voorzien zijn om evt. handmatig te loggen (dus gewoon intikken) en daarna dat bestand als bacthlist te importeren in FCP.

Kan in princiepe wel een tabbed text bestand genereren in FCP en in File Maker Pro openen en dat kolom voor kolom editen. Maar, dat is nogal arbeidsintensief: Is er misschien iemand die zoiets al gescript heeft zodat de arme spotters niet steeds in iedere kolom 00.00.00.45 - 00.00.01.30 (bij wijze van spreken) hoeven in te kloppen.

Dus bijvoorbeeld: dat de cursor door te tabben verspringt naar de in te vullen velden van de tijdcodes o.i.d. ik zou namelijk niet weten hoe ik dat zou moeten doen.

Of: Is er een mogelijkheid om de Adobe Premiere Pro batchlist (.csv bestand) te converteren naar .xml of tabbed text voor gebruik in FCP?

Alvast bedankt!

kijk even op volgende link daar vind je wat je nodig hebt

http://www.larryjordan.biz/goodies.html

Final Cut Pro batch logging spreadsheet

Dank je...maar deze is geschreven voor NTSC...misschien is ie aan te passen.

gr, B

heb nog ander excel file wat trouwens nog makkelijker is heb helaas geen link maar kan het jou wel doorsturen als je emailadres achterlaat

http://www.imagineproducts.com/batch_file.htm kijk hier eens.

Dat zijn fijne links....thanx! :lol: