Gmail & Apple's Mail

MIsschien een beetje een domme vraag hoor maar hoe moet ik mijn mail van Gmail via Apple's Mail-programma 'beheren' zal ik maar zeggen. Dus ik bedoel gewoon via Mail mijn email lezen + versturen e.d.

dat kan via POP3, [url=http://gmail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13273]even dit doen,[/url] en dan [url=http://gmail.google.com/support/bin/answer.py?answer=12103]Dit [/url]doen

Wat moet ik dan als server nemen? www.gmail.com?

pop.gmail.com (zie [url=http://gmail.google.com/support/bin/answer.py?answer=12103]hier[/url])

Ik haal mn webmail van Dotster.com ook via Mail op maar heb het probleem dat hij nu elke keer alle mails opnieuw weer binnenhaalt zodat alle mails dubbel in Mail komen te staan. Hij blijft dit verdubbelen. Eigenlijk wil ik de mailtjes op mn server (van Dotster.com) laten staan en dat Mail alleen de nieuwe mails ophaalt. Dus degene die nog niet in het programma op de Mac staan toelaten voegen zonder de orginelen te vewijderen.

Heeft iemand enig idee of dit kan. En waar het aan ligt dat Mail alle mails elke keer opnieuw dubbel in mn mailbox binnehaalt?

Alvast dank voor uw moeite,

T-man

Welke server moet ik voor uitgaande post nemen? Ook pop.gmail.com?

Zet bij je gmail settings pop-enable aan en daar staat ook een link naar een stap voor stap instructie met oa apple mail met screenshots en al.