Goed administratie programma

Hallo,

Ik ben op zoek naar een goed administratie programma voor de mac, waarin ik een kasboek kan bijhouden, maar ook facturen mee kan maken etc.

Iemand suggesties?

Bedankt!
Aernout

De zoekfunctie van Macosx.nl kan ik aanraden voor nieuwkomers zoals jij.

Binnen 10 seconden had ik de eerste al gevonden ( http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=233&highlight=administratie+programma )

of [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=652210&highlight=boekhouding#652210] hier[/url]

Hoi,

Op http://www.mammoetsoftware.com staat een heel leuk gratis programmatje.

Groet,
Sander.

Ben momenteel bezig met de ontwikkeling van een administratieprogramma in Filemaker voor een bedrijf in mijn omgeving. Hierin is al wel de mogelijkheid met facturen te werken. Helaas nog geen kasboek geïntegreerd, omdat daar bij dat bedrijf nog geen behoefte aan is. Dit kan ik eventueel wel voor je erbij ontwikkelen.

Neem even contact op als je meer wilt weten.

Excel?

[url=http://www.kleisteen.nl]Kleisteen[/url]

Een zeer goed en uitgebreid on-line boekhoudpakket.

Hier in België hebben we 2 prachtpakketten van echte professionele boekhoudpaketten : www.Soliddata.be : Pro Acc. Enig nadeel draait onder CLassic OS 9 . Ander is Dave van www.justsofware.be . Zou nu ook onder OS X draaien . Ze kosten wel wat centen , maar je spaart er enorm veel centjes mee uit .

Het ontbreken van boekhoudpaketten op MAC platform is een echt probleem . Ik heb dat al dikwijls ter sprake gebracht, maar zonder constructief gevolg van de fabrikanten .